• -21%
PROCART Akkumulátoros permetező szivattyú, 20L, állítható szíjak, 80 PSI, 12V, 8Ah

PROCART Akkumulátoros permetező szivattyú, 20L, állítható szíjak, 80 PSI, 12V, 8Ah

A termék megvásárlásával akár 1492 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 1492 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 298 Ft.

Akkumulátoros permetező szivattyú, 20 l, állítható pántok, 80 PSI, folyamatos üzemidő 3,5 - 4 óra, 12V, méret 38 x 19,5 x 49,5 cm, kék

14 926 Ft Mentés 3 900 Ft
18 826 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
PROCART Akkumulátoros permetező szivattyú, 20L, állítható szíjak, 80 PSI, 12V, 8Ah
Adóval együtt
Confirma Confirma

Akkumulátoros permetezőszivattyú, 20L, állítható szíjak, 80 PSI, 12V, 8Ah

Az akkumulátoros permetezőszivattyú hatékony és könnyen használható termék különböző vízben hígított vegyszerek, például növényvédő szerek, folyékony műtrágyák növények, virágok vagy bokrok számára, esővíz a háztartásokban lévő növények permetezéséhez, kártevőirtó és fertőtlenítő anyagok stb. permetezéséhez.

A szivattyú bőséges, 20 literes kapacitással rendelkezik, így a felhasználó egyetlen munkaciklus alatt jelentős mennyiségű anyagot tud kijuttatni. Ez a nagy kapacitás csökkenti az utántöltéshez szükséges időt, és növeli a terepen vagy a kertben végzett munka hatékonyságát.

Akkumulátorral működik, ami szabad mozgást és működést biztosít kábelek és áramforráshoz való csatlakozás nélkül. Ez a tulajdonsága hordozhatóvá és könnyen manőverezhetővé teszi a szivattyút a kert vagy a mező különböző területein. A 12V-os, 8Ah ólom-sav akkumulátor körülbelül 3,5-4 órán keresztül képes folyamatosan működni.

A szivattyú két állítható pánttal is fel van szerelve, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy használat közben beállítsa a szivattyú kényelmét és testhez illeszkedését. Ez biztonságos illeszkedést és kényelmet biztosít a terepen vagy a kertben végzett munka során.

Ez a szivattyúmodell maximálisan 80 font/négyzet hüvelyk (PSI) nyomást képes elérni, biztosítva az anyagok hatékony eloszlatását és a kezelt felületek egyenletes lefedettségét. Ez a nagy nyomás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az anyagokat precízen alkalmazza, és elérje a kívánt eredményt.

A robusztus, polipropilén szerkezet tartós és hosszú ideig tartóvá teszi ezt a permetezőszivattyút.

Specifikációk:

- OD-20A modell öntözőszivattyú;

- ergonomikus kialakítás;

- kapacitás 20 liter;

- ON/OFF gomb;

- állítható pántok;

- hordozható és könnyen használható;

- folyamatos üzemidő 3,5 - 4 óra;

- nyomás 80 PSI (5,5 bar)

- 12V, 8Ah akkumulátor tárolása;

- rozsdamentes acélból készült teleszkóp;

- polipropilén anyag;

- méret 38 x 19,5 x 49,5 cm;

- kék szín.

OD-20A

Adatlap

Kertészkedés termék típus
Permetező szivattyú
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl