Phoenix Mountain Bike kerékpár, 13 "-es acélkeret, 20 hüvelykes kerekek, 21 sebesség, Shimano váltó, villás felfüggesztés

Phoenix Mountain Bike kerékpár, 13 "-es acélkeret, 20 hüvelykes kerekek, 21 sebesség, Shimano váltó, villás felfüggesztés

A termék megvásárlásával akár 10021 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 10021 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 2 004 Ft.

Phoenix Mountain Bike kerékpár, 13 "-es acélkeret, 20 hüvelykes kerekek, 21 sebesség, Shimano váltó, villás felfüggesztés

100 211 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Phoenix Mountain Bike kerékpár, 13 "-es acélkeret, 20 hüvelykes kerekek, 21 sebesség, Shimano váltó, villás felfüggesztés
Adóval együtt
Confirma Confirma

Phoenix Mountain Bike kerékpár, 13 "-es acélkeret, 20 hüvelykes kerekek, 21 sebesség, Shimano váltó, villás felfüggesztés reteszeléssel

Mountain bike, hegyi séták tinédzserek számára

A Phoenix Mountain Bike a megfelelő ajándék minden tinédzser számára, aki nagyon szenvedélyes a kerékpározás iránt. Ezzel a kerékpárral felfedezheti a legegyedibb helyeket, amelyekhez autóval nehéz elérni. A kerékpár még a legnehezebb utakon is képes megbirkózni.

Akár rövid sétára szeretne menni, akár hosszabb az út, a kerékpár felépítését oly módon kell megtervezni, hogy a kényelem a megtett távolságtól függetlenül ne legyen probléma. adrenalin túrák, ami próbára teszi a képességeidet.

A kerék átmérője 20 hüvelyk, 13 hüvelykes acélkeret, kényelmes használat

A kerékpár kerekeinek átmérője 20 hüvelyk, és nagyon könnyen kezelhetők kanyarodáskor is, összehasonlítva a klasszikus nagyon merev kerékpárokkal. A kerékpár váza teljes egészében acélból készül, 13 hüvelyk méretű, szerkezete nagyon ellenálló.

Az ergonómikus kialakítású székkel a kényelem növekszik, a robusztus utak és a terep nem pedig fárasztóak. A 20 hüvelykes széles gumikkal felszerelt tartós acélkeret hatékonyan elnyeli a legkisebb rezgéseket is, garantálva a kényelmet.

A csúszásmentes gumi anyaggal bevont kerékpár-fogantyúk jelentősen hozzájárulnak a biztonságos használathoz, kiküszöbölik a kéz csúszásának esélyét, elkerülve ezzel az ilyen sérüléseket.

Shimano váltó 21 sebességgel, villás felfüggesztés, max. 100 kg

A kiváló minőségű Shimano sebességváltó biztosítja a gyors és egyszerű váltást, és mindig készen áll minden váratlan helyzetre. A Shimano sebességváltó és a tárcsafékek egyaránt kedvező választást jelentenek a kerékpár számára, függetlenül a használat típusától, akár a mindennapi életben, akár a hegyi séták során. A féktávolság jelentősen csökkent az V. típusú fékekhez képest. A kerékpár bármilyen kihívással szembesül.

A villafelfüggesztések szintén nagyon fontos szerepet játszanak, jelentősen hozzájárulnak a rezgések abszorpciójához. Azok a helyzetek, amelyekben hirtelen fékezni kell, nem lesz probléma ezzel a kerékpárral, amely mindig készen áll bármilyen kihívásra. Élvezze a szabadidejét, pihenjen vagy szórakozzon barátaival kerékpáros úton, feltárva a legszebb helyeket. A kerékpár akár iskolába is használható, mind gazdasági, mind ökológiai szempontból egyaránt. A kerékpár maximális súlya 100 kg.

Jellemzők:

- Mountain bike;

- a keret acélból készül;

- a kerekek átmérője 20 hüvelyk;

- a keret mérete 13 hüvelyk;

- a kerékpár 21 sebességgel rendelkezik;

- kiváló minőségű Shimano sebességváltók;

- a sebesség nagyon könnyen és gyorsan változik;

- fel van szerelve felfüggesztéssel a villán, fokozza a kényelmet;

- tárcsafékek, ne károsítsák a kerekeket;

- a kerékpár által támogatott legnagyobb súly 100 kg;

- serdülők számára készült;

- csúszásgátló felülettel ellátott fogantyúk;

- megfelelő kiegészítő az adrenalinval teli sétákhoz;

- ergonómiailag tervezett nyereggel van felszerelve;

- összecsukható kitámasztóal van ellátva;

- kerékpár súlya 15 kg;

- fekete-narancs színű.

TR19S2003JL-2

Adatlap

Kerékpár típus
Hegyi
Kerék átmérője
24 inch
Keret méret
30 - 40 cm
Keret anyag
Acél
Sebességek száma
21
Ajánlott
Férfiak
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl