• -16%
PHOENIX Mountain Bike Tornado Kerékpár, 26 hüvelykes, acélváz, tárcsafékek, 21 Shimano sebesség, kék-sárga

PHOENIX Mountain Bike Tornado Kerékpár, 26 hüvelykes, acélváz, tárcsafékek, 21 Shimano sebesség, kék-sárga

A termék megvásárlásával akár 14446 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 14446 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 2 889 Ft.

PHOENIX Mountain Bike Tornado Kerékpár, 26 hüvelykes, acélváz, tárcsafékek, 21 Shimano sebesség, kék-sárga

144 467 Ft Mentés 26 948 Ft
171 415 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
 (1/5)  - 1 értékelés(ek) - 1 vélemény(ek)
Megoszlás megtekintése
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
PHOENIX Mountain Bike Tornado Kerékpár, 26 hüvelykes, acélváz, tárcsafékek, 21 Shimano sebesség, kék-sárga
Adóval együtt
Confirma Confirma

PHOENIX Mountain Bike Tornado Kerékpár, 26 hüvelykes, acélváz, tárcsafékek, 21 Shimano sebesség, kék-sárga

Hegyi kerékpár hegyi ösvényekhez

Az MTB kerékpárok teljesen integrálhatók a mindennapi életbe, használhatók szállításra, vásárlásra, iskolába, de a fő célpont a hegy, amelyet sikeresen használnak hegyi ösvényeken és erdei utakon.

A kifejezetten terepjáró útvonalakra kifejlesztett kerékpárok számos funkcióval vannak felszerelve, így a természetben áthaladó utak biztonságosak és kényelmesek.

Ez a modell masszív acélvázal és 26 hüvelykes kerekekkel rendelkezik, könnyen kezelhető, függetlenül attól, hogy milyen utat választ.

21 sebesség, Shimano váltó, tárcsafékek

Az MTB kerékpárt súlyosabb körülmények között való használatra tervezték, erős kerettel, szélesebb gumikkal, amelyek elnyelik az ütéseket. 21 sebességes Shimano sebességváltóval van felszerelve, amely teljes irányítást biztosít, amelyet a könnyű váltás és a bizonyított sebesség jellemez bármilyen útviszonyok között.

A fékrendszer hidraulikus a féktárcsán, sokkal nagyobb hatásfokkal rendelkezik, tökéletes a hegyvidéki területeken, ahol gyakrabban fordulnak elő olyan helyzetek, amelyekben hirtelen fékeznünk kell. A tárcsafékek nagy előnye, hogy az időjárástól függetlenül optimális körülmények között működnek.

Specifikációk:

- kerékpár típusa: MTB hardtail;

- unisex;

- kerék átmérője: 26 hüvelyk;

- keret mérete: 17 hüvelyk;

- keret anyaga: acél;

- sebességszám: 21;

- sebességváltó: Shimano;

- fékrendszer: tárcsa - hidraulikus;

- villa: felfüggesztéssel;

- felnik: alumínium;

- gumiabroncsok: 26 x 1,95 hüvelyk;

- kerékpár súlya: 18 kg;

- szín: fekete-sárga;

- tartozékok: kitámasztó.

Egyéb specifikációk:

- a fogantyúk csúszásgátló felülettel vannak borítva, biztosítva a kezek szilárd fogását;

- az ülés ergonomikus kialakítású a nagyobb kényelem érdekében. 

TORN6BLUE
 Vélemények
(Hatvan, Hungary)   11 Jul 2022 (PHOENIX Mountain Bike Tornado Kerékpár, 26 hüvelykes, acélváz, tárcsafékek, 21 Shimano sebesség, kék-sárga) :
(1/5

Nem jó vétel

Pozitívum:
- szép.

Negatívum:
- minden más.

Viccet félre téve, áremelkedés előtt vásároltam meg a terméket, de így sem tudom azt mondani hogy megérte! Kezdődött ott a dolog hogy semmi jelzés nem érkezett a bicikliről a futárszolgálattól mikor hozzák, mikor várható. Az összeszereltségi állapotáról nem kaptam kellő tájékoztatást. Aztán az összeszerelés..... A kormánynál a menet nevetségesen gyenge és rövid a csavaroknak, nem egyszer kilazult néhány használat óta és volt amit helyettesíteni kellett egy kicsit nagyobb csavarral. A bal pedál a nyelénél folyton kilazul a mai napig, hiába az igen erős meghúzás vagy akár egy kisebb ruha cafat közbeékelése, le esik... Aztán a váltó, ami elméletileg a hátsó keréknél 7 fokozatú, meg is van neki a 7 fogaskerék, de a váltó csak 6 darabosra van tervezve, ami rá is van írva..... szaküzletben sem tudtak kihozni belőle hátul 6 fokozatnál többet!!! Ja, és ami fontos, legalább kattog is a csapágynál mint a ***, folyamatosan hallani ahogy tekersz vele, messze nem tökéletes az illeszkedés (kotyog kisség, nem stabil a tartása). A fék ha vizet kap hangos lesz mint a franc. Az első fogaskerék részben van egy minimális 8-as (erre szaküzletben annyit mondtak nem befolyásol, rosszabb nem lesz, de nem túl csábító egy új biciklinél). Kedvencem, amiben szintén nem tudott segített a bolt: a belső gumi mérete kisebb mint a külső gumié, ezáltal nyilván jobban fel kell fújni és nagyobb a defekt esélye. Megírtam a boltnak, fényképekkel is bizonyítottam (és még a szelepszár is kicsi a felnihez, egy gyorskötözővel kellett odafogatni kívülről hogy fel lehessen fújni...) erre pedig a válaszuk: el viszik a belső gumit, ha az raktárra a bicikli szaküzletbe beérkezik ahonnét származik ez a "termék"-nek nevezett valami akkor vizsgálatot követően majd küldenek másikat. Válaszom az volt hogy nem szeretnék még hetekig vergődni és nem használni a biciklit.... Természetesen nem lett belőle semmi, panaszaimra sem tudtak mit mondani. Az ügyintéző valószínűleg nem magyar, így a kommunikáció sem volt túl egyszerű és legalább eredménye sem lett.


Nem tudom még a sok gond közül mit hagytam ki ebben a rövid (de még így is hosszú) véleményben, de nem ajánlom senkinek a biciklit, de az oldalt sem!

Sajnálom hogy 14 napon belül nem éltem az elállási jogommal.

Visszaélés jelentése

Az értékelését nem tettük közzé a webáruházban, mert nincs összhangban azzal, amit egyeztettünk, és panaszával kapcsolatban közöltünk Önnek- ezért a értékelés nem érvényes. Teljesen más volt a gond és nem fogadta el az eljárást.

A terméknek önmagában nincs és nem volt hibája, amit Ön jelentett, az nem a termék hibája - de ennek ellenére felajánlottuk Önnek a visszaküldési lehetőségét - elutasította a békés megoldást.

Shop owner reply 27 Oct 2022

Föl