• -20%
Phoenix Tornado MTB, 17 inch acélkeret, 26 inch kerekek, 21 sebesség, villás felfüggesztés, alumínium felnik, szürkészöld

Phoenix Tornado MTB, 17 inch acélkeret, 26 inch kerekek, 21 sebesség, villás felfüggesztés, alumínium felnik, szürkészöld

A termék megvásárlásával akár 16397 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 16397 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 3 279 Ft.

Phoenix Tornado MTB, 17 inch acélkeret, 26 inch kerekek, 21 sebesség, villás felfüggesztés, alumínium felnik, szürkészöld

163 977 Ft Mentés 41 250 Ft
205 227 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Phoenix Tornado MTB, 17 inch acélkeret, 26 inch kerekek, 21 sebesség, villás felfüggesztés, alumínium felnik, szürkészöld
Adóval együtt
Confirma Confirma

Phoenix Tornado MTB kerékpár, 17 hüvelykes acélkeret, 26 hüvelykes kerekek, 21 sebesség, villás felfüggesztés, alumínium felnik, szürkészöld

BMountain Bike Tornado kerékpár, hegyi vagy városi séta ugyanolyan kényelmet nyújt

Ezzel a kerékpárral felfedezheti mind a könnyen járható, mind a nehezen megközelíthető területeket anélkül, hogy a kerékpár kapacitása korlátozná . Függetlenül attól, hogy hegyvidéki területeken sétálni szeretne, vagy parkokban használja, vagy akár munkára szeretne használni.

Ezt a Phoenix Tornado Plus Moutain kerékpárt kifejezetten úgy tervezték, hogy biztosítsa a szükséges kényelmet, függetlenül attól, hogy melyik terepen utazik. Élvezze a pihenés pillanatait, és fedezze fel az autó számára hozzáférhetetlen területeket. Gazdaságos döntés ökológiai szempontból is. A kerékpár használata pénzt és időt takarít meg, megszabadulva a városban élő tömegktől.

A kerék átmérője 26 hüvelyk, acélkeret 17 hüvelyk, ergonómikus

A kerékpár 26 hüvelyk átmérőjű kerekekkel van ellátva, szilárd alumínium felnikkel. Könnyű manőverezni még sarkokban is, megszabadulva a klasszikus kerékpárok merevségétől. Az acélkeretet úgy tervezték, hogy a séták a lehető legkényelmesebbek legyenek, még hosszabb utak esetén is.

Az ülés ergonómikus kialakítású, amely segít fenntartani a kényelmes helyzetet. A nagy teherbírású acélkeret és a 26 hüvelykes széles gumiabroncsok a legkisebb rezgést is elnyelik. Az ergonómikus kialakítás nagyon kellemesvé teszi a sétákat, még hosszabb utak esetén is.

A kerékpár fogantyúi csúszásgátló gumi anyaggal vannak bevonva, hozzájárulva a kéz szilárd helyzetéhez, és ezzel elkerülve a csúszást, amely sérüléseket okozhat.

 21 sebesség, tárcsafékek

A sebességváltó kiváló minőségű, amely biztosítja a 21 sebesség gyors és egyszerű megváltoztatását. A sebesség gyors és egyszerű megváltoztatása lehetővé teszi az alkalmazkodást azonnal, a helyzettől függetlenül.

Tárcsafékekkel felszerelve a féktávolság sokkal rövidebb lesz, mint a klasszikus V. típusú fékekhez képest. A tárcsafékek sokkal nagyobb hatékonyságúak és sokkal tartósabbak. Rozsdamentesek és nem okoznak kerékkárosodást. Ez a fékrendszer ideális hegyvidéki területeken, ahol gyakran olyan helyzetekbe kerülünk, ahol hirtelen fékezni kell.

A kerékpár pedálok csúszásmentes felülettel vannak ellátva, így extra biztonságot nyújtanak, megakadályozva a lábak véletlen csúszását. Ezzel a kerékpárral élvezheti mind a kényelmes, mind az adrenalin-töltött túrákat, felfedezve a legegyedibb helyeket.

Jellemzők:

- Mountain bike;

- a keret acélból készül, nagyon ellenálló;

- kerék átmérője 26 hüvelyk;

- keret mérete 17 hüvelyk;

- 21 sebességgel rendelkezik;

- a sebességváltás gyors és egyszerű;

- a kerékpár felfüggesztései a villán vannak;

- tárcsafékek, nagyon ellenálló;

- a fogantyúkat csúszásgátló felület borítja, kemény kézfogás;

- biztonságos használat, időjárási körülményektől függetlenül;

- a megfelelő kiegészítő a pihentető sétákhoz;

- az ülés ergonómikus kialakítású;

- kényelmes helyzet, függetlenül a tereptől, ahol utazik;

- összecsukható kitámasztóval van ellátva;

- felnőtteknek szánják;

- kerékpár súlya 15 kg;

- szürke-zöld szín.

TORNADOPLUS-GV

Adatlap

Kerékpár típus
Hegyi
Kerék átmérője
26 inch
Keret méret
40 - 50 cm
Keret anyag
Acél
Sebességek száma
21
Ajánlott
Férfiak
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl