Fekete macska - cica jelmez

Fekete macska - cica jelmez

A termék megvásárlásával akár 303 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 303 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 61 Ft.

Fekete macska - cica jelmez

3 033 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Fekete macska - cica jelmez
Adóval együtt
Confirma Confirma

4 részből áll: kényelmes szoknya, fülpánt, csokornyakkendő és farok . Ezek kiegészítőkkel gyermeke átalakul egy igazi cicává! ÁLTALÁNOS MÉRET – a jelmez puha anyagból készült, és a kiegészítők rugalmas elasztikus gumival vannak ellátva, amelyek kényelmesek . A szett minden korosztály és súlyú gyermekek számára megfelelő lesz. Ideális partikhoz, jelmezbálban, farsangon, otthoni játékokhoz, születésnapokhoz vagy karneválhoz; a jelmez animátorok vagy fotósok munkájára történő felhasználás céljából kereskedelmi célokra is felhasználható .

szín: fekete;

csokornyakkendő méretei (szélesség / magasság): 10 / 5cm

hajráf méretei (szélesség / magasság): 21 / 16cm

farok hossza: 26cm

szoknya méretei (kerület / magasság): 34-76 / 28cm

Az öltözködés elengedhetetlen és fontos eleme a gyermekkornak. A gyerekek szívesen vesznek fel jelmezeket és játszanak el jeleneteket. A dekoratív macska jelmez minden kislány számára minden bizonnyal örömet fog okozni. A készlet tartalmaz egy komplett jelmezt, amely lehetővé teszi annak gyakorlati használatát.

Tartalmaz

egy szoknyát, fülpántot , csokornyakkendőt és farkot .

A jelmez funkcionális, és nagyszerű lesz születésnapokon, otthoni játékok és előadások során az iskolában vagy az óvodában, a labdákban, karneválokban vagy a Halloween során. A jelmez otthoni használatra ajánlott, és óvodai, iskolai, gyermek kórházi osztályok, valamint gondozási és oktatási központok felszereléseként is nagyszerű.

IS00008225

Adatlap

Tipológia
Jelmez
Téma
Buli
Halloween
ünneplés
Ajánlott
Lányok
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl