Live chat

Hogyan rendezzünk rusztikus stílusban a kertetünket? Tökéletes ötletek

By : Melinda - Categories : Default

A gyönyörűen berendezett, illatos virágokkal teli, egyedi elemekből és tárgyakból álló kert, ahol munka után pihenhetünk, sokak által nem megvalósítható vágy, de a háztulajdonosok számára ez az álom néhány kulcsfontosságú lépés betartásával megvalósítható, hogy pontosan olyan kertjük legyen, amilyenről álmodtak.

 

A rusztikus stílus jelenleg nagyon népszerű, és sok lakástulajdonos gyakori választása. Ennek a stílusnak a kedvelői úgy döntenek, hogy még a belső tereket is erre a stílusra jellemző elemekkel díszítik, hagyományos dekorációkkal, tömörfa bútorokkal és az otthon és a kert számára egyre különlegesebb szövetekkel. Mindazok számára, akik szeretnének elszakadni a mindennapoktól és a városi tömegtől, akiket szépség és béke vesz körül, és nem utolsósorban belső egyensúlyra vágynak, kétségtelenül a rusztikus stílus a legmegfelelőbb a kerttervezéshez.

Gradina rustica

https://www.housebeautiful.com/

Egyáltalán nem hasonlít a minimalista stílusokhoz, kevés elemmel, semleges színekkel és egyszerű dekorációval, a rusztikus stílus színben fürdőző, meglepő, gyakran felújított és új életre keltett elemekben, egyre több érdekes bútordarabbal és többféle dekorációval, amelyek gyönyörűen kitöltik a teret. Ha szeretne néhány ötletet kapni a rusztikus stílusú kerttervezéshez, a következő sorokban néhány ajánlást és terméket adunk, amelyek tökéletesen illeszkednek majd otthona kertjébe.

Válasszon ki sok színes növényt és virágot, hogy újra kapcsolatba kerüljön a természettel.

Amíg ki nem választja a bútorokat és a dekorációkat a helyiség befejezéséhez, a rusztikus kerttervezési projekt legfontosabb elemei a növények és a virágok. A kertészeti szakértők ajánlása e tekintetben az, hogy ne teremtsünk szimmetriát, ne gondolkodjunk túl sokat azon, hogyan helyezzük el a növényeket és a virágokat, mi mi mihez illik, és hová érdemes egy adott növényt vagy a virágcserép jobb helyére tenni. A rendezett rendetlenség gondolata pontosan az, amire itt szükség van! Ebben az értelemben zöld területeket hozhat létre kisebb és közepes méretű tűlevelű fákkal és cserjékkel, és ha a zöld terület elkészült, akkor áttérhet a növények és virágok kiválasztására, amelyeket úgy ültethet és rendezhet el, hogy minden a lehető legtermészetesebbnek tűnjön, mintha maguktól hajtottak volna ki, mintha a természet választotta volna a helyüket.

Tipp: választhat agyagedényeket, bádogedényeket vagy faedényeket, amelyekben egész évben virágzó, gyönyörű virágokat helyezhet el. Vagy egy még különlegesebb tájkép érdekében egy régi kerékpárt, amelybe néhány gyönyörű virágot ültethet, biztosan a kertje fénypontja lesz.

 

Plante si decoratiuni gradina rustica

https://plantperfect.com/

Tökéletesen illeszkedő anyagok ehhez a stílushoz

A járt területek, sőt a kert virágokkal teli területeit szegélyező kis ösvények esetében az ösvények kialakításához ajánlott anyagok ebben a stílusban a kő vagy a fa. Ebben az értelemben, létre hozhat nagy kőves utakat, ezek a legforgalmasabb, és másodlagos utakat kis folyami kaviccsal, vagy dekoratív kaviccsals, tökéletes lesz a kertje. Vagy egy még érdekesebb megjelenés érdekében választhatja a kerti utak kialakítását fából készült körlapokkal, amelyek minden bizonnyal a legjellemzőbbek erre a stílusra.

Alee din rondele de lemn

A rusztikus stílushoz illő bútorok típusai

A tömör fa és a kovácsoltvas tökéletesen illik ehhez a stílushoz, és ha rusztikus kerti bútorokról van szó, rengeteg lehetőségünk van, csak döntenünk kell, és el kell képzelnünk a végeredményt. Érdemes azonban megemlíteni, hogy ezt a két anyagot minden túlzás vagy aggodalom nélkül kombinálhatjuk, hogy nem illenek össze. Választhat tehát olyan fából készült kerti bútorokat, amelyek alkalmasak kisebb kerti partik megrendezésére, és választhat egy kovácsoltvasból, régi, kissé rozsdás fémből készült asztalt és két széket tartalmazó szettet is, amely autentikusabb megjelenést biztosít. Két másik elem, amely tökéletesen illik ehhez a környezethez, a fából készült hintaszék, és miért ne lehetne egy színes függőágy, amelyben a napsütéses délutánokon pihenhet.

Mobilier gradina

A legegyedibb rusztikus dekorációk

A kertbe választott dekoráció is rusztikus lesz. Agyag-, fa- és deszkaedények, kerti törpék, kézzel festett képek és asztali kiegészítők, egyedi párnák és szövetek, számos olyan tárgy, amelyet újrahasznosíthat és helyreállíthat, hogy új felhasználási módot kapjon, pergolák és lugasok virágokkal vagy mászó növényekkel, árnyékot adó kerti pavilon és sok más dekoráció, amelyeket az ilyen tárgyak iránt szenvedélyesen érdeklődő, képzett kézművesektől vásárolhat.

Decoratiuni rustice

A kis kertje a kedvenc helyévé válhat, ahol elidőzhet, és élvezheti a természet színeit és hangjait. A rusztikus stílus az, ami újra összeköt minket a természettel és a gyökereinkkel. Tehát ezek a fenti sorokban bemutatott tippek segítenek abban, hogy tökéletesen beépítsd a rusztikus stílust a kertedbe és az udvarodba!

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Föl