• -8%
UV ultraibolya lámpa 18 W tartóval, feketelámpa

UV ultraibolya lámpa 18 W tartóval, feketelámpa

A termék megvásárlásával akár 535 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 535 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 107 Ft.

Az UV-lámpa -220 V működik , 18 Watt, hossza 60 cm, fémtartó 

5 356 Ft Mentés 450 Ft
5 806 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
UV ultraibolya lámpa 18 W tartóval, feketelámpa
Adóval együtt
Confirma Confirma

UV ultraibolya lámpa 18 W tartóval, feketelámpa

Az ultraibolya lámpa kompakt, 18 W teljesítményű, hosszúhullámú UV-sugárzást bocsát ki, és láthatatlan tinta és festék láthatóvá tételére, régészetben, törvényszéki pénzügyi ellenőrzésben, élelmiszeriparban, orvostudományban, ásványtanban, filatéliában, láthatatlanul megjelölt hamis tárgyak felderítésére, valamint speciális effektek elérésére éjszakai klubokban, diszkókban, színházakban használják.

A fénycső sötétkék kemény üvegszűrővel van ellátva, amely elnyeli az összes látható fényt, és szabadon átengedi az ultraibolya fényt.

Ez az UV-lámpa modell 220 V feszültségen működik, 60 cm hosszú, és fémtartót tartalmaz. A cső T8, UVA 365 nm-es, és számos tevékenységhez használható.

Specifikációk: - 18W teljesítmény; - 365 nm hullámhossz; - tápfeszültség 230V, 50-60Hz; - méretek: hossza ~60 cm, magassága ~5 cm. A lámpa többek között a következő célokra használható: - detektálás és elemzés a régészetben; - törvényszéki pénzügyi ellenőrzés; - gyógyszer; - láthatatlannak jelölt hamis objektumok észlelése; - láthatatlan bélyegzők, számlák és eredeti nyugták megtekintése; - a jegyek, meghívók, biztonságos jegyek hitelességének ellenőrzése; - bármilyen fluoreszkáló anyag megvilágítása; - a szervezetre veszélyes, baktériumokat tartalmazó anyagok kimutatása. - hangulatos környezet kialakítása klubokban vagy bárokban. Figyelem! Ez a fajta UV-lámpa nem baktériumölő.

SET40

Adatlap

UV fényerő
18 W
UV fény típusa
UV lámpák
Hullámhossz
365 nm
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl