Bluetooth 5.0 audio adó/vevő, kettős antenna, Dual Stream, Bypass 3 az 1-ben, AUX 3.5/RCA/Optic

Bluetooth 5.0 audio adó/vevő, kettős antenna, Dual Stream, Bypass 3 az 1-ben, AUX 3.5/RCA/Optic

A termék megvásárlásával akár 2738 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 2738 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 548 Ft.

Bluetooth 5.0 audio adó/vevő, kettős antenna, többfunkciós, Dual Stream, Bypass 3 az 1-ben, AUX/RCA/Optic, aptX-HD és aptX-LL technológia

27 386 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Bluetooth 5.0 audio adó/vevő, kettős antenna, Dual Stream, Bypass 3 az 1-ben, AUX 3.5/RCA/Optic
Adóval együtt
Confirma Confirma

Bluetooth 5.0 audio adó/vevő, kettős antenna, Dual Stream, Bypass 3 az 1-ben, AUX 3.5/RCA/Optic

A B03 adó/vevő lehetővé teszi a Bluetooth 5.0 technológia előnyeinek kihasználását, hogy kedvenc zenéit bármely mobiltelefonról, tabletről vagy laptopról a hangrendszerére streamelje. TX üzemmódban támogatja a vezeték nélküli fejhallgatóra és a vezetékes TV soundbarra történő egyidejű audio streaminget, így együtt használhatja a TV-t, és különböző hangerőn hallgathatja kedvenc zenéit, vagy nézhet filmet a család többi tagjával.

Az adó/vevő elfogadja az OPTICAL/AUX 3,5 mm/RCA digitális hangkimeneteket/-bemeneteket, így a TV-k, sztereó vevőkészülékek, projektorok 99%-ával kompatibilis.

A hosszú átviteli tartomány erősebb kapcsolatot biztosít, a hang nem törik meg könnyen. Hatótávolsága kültéren akár 70 m, beltéren pedig 25-35 m is lehet.

A Dual Stream funkcióval és az aptX Low Latency technológiával felszerelt készülék, amely gyakorlatilag kiküszöböli az audiovizuális késleltetést, egyszerre 2 Bluetooth fejhallgatóval/hangszóróval képes együttműködni, mindkettő ultragyors streaminget élvezve, így tökéletes szinkronban élvezheti a nagy tisztaságú hangzást és nézheti a TV-t/Filmet/Videót.

A B03 Bluetooth segédadapter analóg és digitális audio bemenetekkel/kimenetekkel egyaránt rendelkezik, így a lehető legnagyobb rugalmasságot és minőséget nyújtja az audiorendszerhez való csatlakoztatáshoz. Kompatibilis a televíziók és az otthoni sztereórendszerek 99%-ával.

Az automatikus újracsatlakozás funkciónak köszönhetően az adapter megjegyzi a korábban párosított eszközöket, és automatikusan újracsatlakozik, ha azok hatótávolságon belül vannak.

Tapasztalja meg a vezeték nélküli szabadságot bárhol és bármikor egy multifunkcionális eszközzel. A kettős antennás kialakítás felerősíti a TV-jelet, így a ház bármely pontjáról hallhatja a tévét.

Specifikációk:

- audio adó/vevő;

- Bluetooth kapcsolat 5.0 verzió;

- támogatja az aptX-HD, aptX-LL, aptX, FS, SBC;

- nagy átviteli távolság, akár 70 m kültéren és 25-35 m beltéren, interferencia nélkül;

- Bluetooth-kapcsolat;

- 2 antenna;

- Dual Stream funkció: lehetővé teszi az egyidejű átvitelt 2 fejhallgatóra vagy hangszóróra;

- 3 az 1-ben bypass;

- automatikus visszakapcsolás;

- Interfész kimenet 1 x AUX 3,5 mm-es jack, 1 x RCA jack, 1 x optikai;

- ON/OFF gomb;

- +/- gomb;

- Bluetooth gomb;

- ABS anyag;

- fekete szín.

ANK-B03
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl