Live chat
Bluetooth 5.2 TV adó, Dual Link, optikus/koaxiális, aptX HD és aptX-LL

Bluetooth 5.2 TV adó, Dual Link, optikus/koaxiális, aptX HD és aptX-LL

A termék megvásárlásával akár 2056 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 2056 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 411 Ft.

Bluetooth 5.2 TV adó, B06TX, dupla antenna, 2 eszköz egyidejű csatlakoztatása, Plug and Play, optikai/koaxiális, aptX HD és aptX-LL, hosszú átviteli távolság.

20 562 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Bluetooth 5.2 TV adó, Dual Link, optikus/koaxiális, aptX HD és aptX-LL
Adóval együtt
Confirma Confirma

Bluetooth 5.2 TV adó, Dual Link, optikus/koaxiális, aptX HD és aptX-LL

A B06TX jeladó Smart TV-vé alakítja a tévét, mivel a piacon lévő tévék, fejhallgatók vagy hangszórók 99%-ával kompatibilis eszköz, optikai/koaxiális/AUX 3,5 mm/RCA hangkimenetet fogad.

A kettős antenna kialakítása felerősíti a TV-jelet, így a ház bármely pontjáról hallhatja a tévét. Az aptX HD és aptX-LL technológia kiküszöböli a szinkronizációs késleltetést, így tökéletes szinkronban nézhet TV-t/Filmet/Videót/játékokat.

A B06TX jeladó kültéren akár 60 m, beltéren pedig 20-30 m átviteli hatótávolságot is elérhet (interferencia nélkül). A működési hatótávolságot fizikai akadályok és vezeték nélküli interferencia befolyásolhatja.

A + / - hangerőszabályzó gombokat kifejezetten a könnyű használatra tervezték, amikor fejhallgatót visel, a 2 Bluetooth csatlakozó gomb pedig lehetővé teszi, hogy egyszerre 2 Bluetooth hangszórót vagy Bluetooth fejhallgatót párosítson.

Csatlakoztassa a Bluetooth-adapterrel ellátott Bluetooth-adaptert AUX-, RCA- vagy 3,5 mm-es OPT-kábellel TV-hez, projektorhoz, vevőkészülékhez vagy más hangkimenettel rendelkező eszközhöz.

Nyomja meg az adó Bluetooth gombját a Bluetooth fejhallgatókkal vagy hangszórókkal való párosításhoz egyesével, bekapcsolás után már párosítási módban van.

Ügyeljen arra, hogy a hangformátumot PCM vagy Stereo értékre állítsa be, ha optikai vagy koaxiális kimenettel rendelkező TV-t csatlakoztat. A Dolby/DTS nem támogatott, és előfordulhat, hogy nem fogad hangot.

Specifikációk:

- Bluetooth adó;

- Bluetooth kapcsolat 5.0 verzió;

- támogatja az aptX-HD, aptX-LL, aptX, FS, SBC, Dual Link;

- nagy átviteli távolság, akár 60 m kültéren és 20-30 m beltéren interferencia nélkül;

- Bluetooth-kapcsolat;

- 2 antenna;

- Interfész kimenet 1 x AUX 3,5 mm-es jack, 1 x RCA jack, 1 x optikai és 1 x koaxiális;

- ON/OFF gomb;

- +/- gomb a hangerő beállításához;

- Bluetooth 1 és Bluetooth 2 gomb;

- ABS anyag;

- méretek 96 x 111 x 26 mm;

- fekete szín.

B06TX
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl