Live chat
Dot Markers filctoll készlet, 12 db mosható, gyorsan száradó, 40 ml, különböző színekben

Dot Markers filctoll készlet, 12 db mosható, gyorsan száradó, 40 ml, különböző színekben

A termék megvásárlásával akár 560 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 560 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 112 Ft.

12 darabos készlet Dot Markers filctollak, mosható, gyorsan száradó, 40 ml-es, biztonságos, nem mérgező folyékony festék, menetes kupakkal, különböző színek, ajánlott életkor 3 éves kortól.

5 603 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Dot Markers filctoll készlet, 12 db mosható, gyorsan száradó, 40 ml, különböző színekben
Adóval együtt
Confirma Confirma

Dot Markers filctoll készlet, 12 db mosható, gyorsan száradó, 40 ml, különböző színekben

Mivel a gyerekeknek olyan tevékenységekre van szükségük, amelyek serkentik kreativitásukat és képzelőerejüket, javasoljuk ezt a 12 darabos új, mosható filctollat tartalmazó készletet, amelyek mindegyike 40 ml/szín mennyiséget tartalmaz. A gyerekek otthon vagy az óvodában is használhatják őket, órákig tartó szórakozást nyújtva számukra.

A kicsik örömmel készítenek többféle pöttyös mintát, a festék különleges formája pedig lehetővé teszi, hogy a színeket egymáson keverjék és alkalmazzák. Használatuk egyszerű, csak nyomja rá a papirra, és a sokszínű pöttyök segítségével rajzoljon képeket, és tanulja meg a színeket. 

A filctollak más kártyákon, táblákon, ablakokon, tükrökön és egyéb helyeken is használhatók, mivel könnyen lemoshatók a ruhákról vagy a bőrről. A filctollak nagy előnye, hogy nem mérgező anyagokból készülnek, így biztonságosak a gyerekek számára.

A filctollak rózsaszín, kék, sárga, piros, tengerészkék, lila, narancssárga, sötétbarna, világosbarna, zöld, fekete és zöldeskék színben kaphatók.

Figyelem! Első használat előtt rázza fel nagyon jól a filctollat, majd nyomja erősen a papírra, hogy a szivacsot átitatja a festék!

Specifikációk:

- mosható filctollak;

- 12 színű készlet;

- mennyiség/színek 40 ml;

- ajánlott életkor 3 éves kortól;

- pöttyös minták készítéséhez tervezték;

- a festék speciális formája lehetővé teszi, hogy a színeket egymásra keverjük és egymásra kenjük;

- mosható a hegy megnyomásával papírra nyomtatható;

- biztonságos, nem mérgező folyékony festék;

- a flakon alkalmas a kis kezek számára;

- gyors száradás;

- könnyen lemosható a testről és a ruhákról;

- csavaros kupakkal;

- 12 szín: rózsaszín, kék, sárga, piros, tengerészkék, lila, narancs, sötétbarna, világosbarna, zöld, fekete és zöldeskék;

CH2850NEW
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl