Procart Varázslatos vízi toll készlet, 11 db, kerámia kanál

Procart Varázslatos vízi toll készlet, 11 db, kerámia kanál

A termék megvásárlásával akár 121 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 121 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 24 Ft.

11 darabos varázsmarker készlet a vízen való lebegő rajzoláshoz, kerámia kanál, könnyen használható

1 213 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Procart Varázslatos vízi toll készlet, 11 db, kerámia kanál
Adóval együtt
Confirma Confirma

Varázslatos vízi toll készlet, 11 db, kerámia kanál

A készlet 11 varázsmarkerből áll, amelyekkel papírra vagy táblára lehet rajzolni, de a legvonzóbb és legérdekesebb tulajdonságuk az, hogy a csomagban található kerámia kanállal vízre is lehet rajzolni.

A vízen lebegő rajzok néhány lépés betartásával lehetségesek: az első lépés a kerámia kanál megtörlése egy szalvétával, majd a gyermek a kanálra rajzolhatja a kívánt mintát, majd néhány másodperc várakozás után, amíg a minta megszárad, a kanál a hideg vízzel teli tálba kerül, és a rajz átkerül a víz felszínére.

Minden használat után a kívánt hatás elérése érdekében a kanalat száraz törülközővel kell megtörölni. A mintának és a minta vonalainak a lehető legvastagabbnak kell lenniük, hogy a vízben lebeghessenek. Amikor a filctollal rajzol a kanálra, győződjön meg róla, hogy a kanál száraz.

Specifikációk:

- varázslatos filctollak;

- 11 színből álló készlet;

- tartalmaz egy kerámia kanalat, amellyel vízre lehet rajzolni;

- a megszáradt és megrajzolt kanálra, 5-15 másodperces száradás után a vízre helyezzük, hogy a megrajzolt mintát átvigyük;

- nem mérgező tinta;

- gyors száradás;

- papírra vagy táblára történő felvitel.

CH5298
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl