Procart Akril filctoll készlet, több felületre, kerek hegy, 2-2 mm, 12 színben

Procart Akril filctoll készlet, több felületre, kerek hegy, 2-2 mm, 12 színben

A termék megvásárlásával akár 551 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 551 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 110 Ft.

Akril filctoll készlet, több felületre, kerek hegy, 12 szín, 2-3 mm, bármilyen felületen alkalmazható: papír, karton, fa, kerámia, fém, textil, vászon vagy kő.

5 514 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Procart Akril filctoll készlet, több felületre, kerek hegy, 2-2 mm, 12 színben
Adóval együtt
Confirma Confirma

Akril filctoll készlet, több felületre, kerek hegy, 2-2 mm, 12 színben

A 12 darabos akrilfesték-marker készlet ideális választás művészek, amatőr festők vagy a kreatív tevékenységek iránt szenvedélyesen érdeklődők számára, és számos felületen alkalmazható: papír, karton, fa, kerámia, fém, textil, vászon vagy kő. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy különböző anyagokon fejezze ki kreativitását, és egyedi alkotásokat hozzon létre.

A filctollak lehetővé teszik a kreativitást, mivel a színeket kombinálva új árnyalatokat kaphat, és az előző réteg megszáradása után újabb színrétegek is felvihetők. Megadják a szabadságot, hogy felfedezze a képzeletét, és megalkossa saját remekműveit. Így készíthetsz rajzokat, illusztrációkat, festményeket és még sok mást.

A szín ellenáll a víznek, a fakulásnak, a fakulásnak és a felvitel után gyorsan szárad. Ez különösen akkor fontos, ha olyan műalkotásokat szeretnél készíteni, amelyeket kültéri környezetben állítasz ki.

Minden marker ergonomikus kialakítású és kényelmes fogantyúval rendelkezik, amely pontos irányítást biztosít a vonalak és részletek felett.

Specifikációk:

- Akril marker készlet;

- ergonomikus kialakítás, kényelmes fogantyúval;

- lekerekített hegy;

- hegyméret 2-3 mm;

- alkalmazás bármilyen felületen: papír, karton, fa, kerámia, fém, textil, vászon vagy kő;

- gyors száradás az alkalmazás után;

- vízállóság, halványodás, fakulás;

- 12 szín: zöld, sárga, bronz, kék, lila, piros, barna, fekete, szürke, narancssárga, fehér és rózsaszín.

CH-3207
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl