Fólia medencékhez, tavakhoz és tartályokhoz, 3 réteg, 0,4 mm, AKWEN

Fólia medencékhez, tavakhoz és tartályokhoz, 3 réteg, 0,4 mm, AKWEN

A termék megvásárlásával akár 10466 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 10466 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 2 093 Ft.

Tavi fólia, szélessége 6 m, hossza 1 m, PVC, három réteg, vastagsága 0,4 mm, tisztán és egészségesen tartja a tó vizét, zöld-kék színű.

104 665 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Fólia medencékhez, tavakhoz és tartályokhoz, 3 réteg, 0,4 mm, AKWEN
Adóval együtt
Confirma Confirma

Fólia medencékhez, tavakhoz és tartályokhoz, 3 réteg, 0,4 mm, AKWEN

Az AKWEN fólia medencékhez, tavakhoz és tartályokhoz, lehetővé teszi, hogy egyszerűen és olcsón létrehozza saját dekoratív tavát a kertben. Ezzel a fóliával bármilyen méretű és alakú tavat létrehozhat. Polivinil-kloridból készül, és a tavak falának és aljának, valamint a medencék és vízesések vízszigetelésére szolgál.

Ha nyaralójában tavat vagy medencét szeretne, akkor mindenképpen szüksége lesz a 0,4 mm vastagságú Akwen 3 rétegű fóliára. Ez nagyon erős, de használatakor el kell távolítani az éles köveket és gyökereket, hogy ne sérüljön meg.

A fóliát feltétlenül a meleg évszakban, legalább +20 Celsius-fokos léghőmérsékleten kell lerakni.

Ellenáll az ultraibolya sugárzásnak, nem veszíti el tulajdonságait különböző hőmérsékleteken (télen nem kell eltávolítani).  A fólia egyik oldala kék színű, így a víz mélységének természetes és valósághű ábrázolása valósul meg, a másik oldala pedig zöld, amely tökéletesen illeszkedik a környezetbe, így a tó a kert szerves részévé válik.

A védőfólia kiváló minőségű PVC-ből készül, amely ellenáll a sérüléseknek és hosszú távú tartósságot biztosít. A robusztus anyag szilárd gátat képez a gyökerek és más éles tárgyak behatolása ellen, megakadályozva a szivárgást és a vízveszteséget.

A védőfólia használata segít tisztán és egészségesen tartani a tó vizét, megelőzve a talajjal vagy más káros anyagokkal való szennyeződést. Így a tó növény- és állatvilága biztonságos és tiszta környezetben fejlődhet.

A védőfólia felszerelése gyors és egyszerű. Egyszerűen feszítse a fóliát a tó felszínére, és rögzítse a tó széléhez, hogy teljes tömítettséget biztosítson. Nincs szükség speciális felszerelésre vagy fejlett műszaki ismeretekre. Javasoljuk, hogy a talajt előzetesen alaposan tisztítsa meg a gyökerektől és kövektől.

A nagyvonalú, 6 méteres szélességű fólia különböző méretű és formájú tavakat képes lefedni. A védőfólia gyártásához használt PVC környezetbarát anyag, és nem jelent veszélyt a tó növény- és állatvilágára. A fólia használata hozzájárul a tó ökológiai egyensúlyának fenntartásához.

A fólia egyik oldala kék színű, ami lehetővé teszi a vízmélység természetes és valósághű ábrázolását, a másik oldala pedig zöld színű, hogy tökéletesen illeszkedjen a környezetbe.

Specifikációk:

- tó fólia;

- védi és tisztán és egészségesen tartja a tó vizét;

- megakadályozza a víz szennyeződését;

- három rétegből áll;

- PVC anyag;

- vastagsága 0,4 mm;

- szélessége 6 m;

- hossza 1 m;

- kékeszöld színű.

GP12025MB

Adatlap

Termék típus
Dekoratív boltív
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl