PVC fólia tavaknak, szélesség 8 méter, hossz 1 méter, 3 réteg, kék-zöld

PVC fólia tavaknak, szélesség 8 méter, hossz 1 méter, 3 réteg, kék-zöld

A termék megvásárlásával akár 1063 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 1063 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 213 Ft.

OEM

PVC fólia tavakhoz, szélessége 8 méter, hossza 1 méter, 3 rétegű, újrafelhasználható és rugalmas, kék-zöld színű.

10 630 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
PVC fólia tavaknak, szélesség 8 méter, hossz 1 méter, 3 réteg, kék-zöld
Adóval együtt
Confirma Confirma

PVC fólia tavaknak, szélesség 8 méter, hossz 1 méter, 3 réteg, kék-zöld

A fólia a tavak hatékony és tartós vízszigetelését biztosítja, segít fenntartani a vízminőséget és megakadályozza a víz beszivárgását a talajba, ezáltal egészséges és kiegyensúlyozott környezetet biztosít a vízi növény- és állatvilág számára.

Az AKWEN fólia medencékhez, tavakhoz és víztározókhoz lehetővé teszi, hogy egyszerűen és olcsón létrehozza saját dekoratív tavát a kertjében. Ezzel a fóliával bármilyen méretű és alakú tavat létrehozhat. Polivinil-kloridból készül, és a tavak falának és aljának, valamint a medencék és vízesések vízszigetelésére szolgál.

Ha nyaralójában tavat vagy medencét szeretne, akkor mindenképpen szüksége lesz Akwen fóliára 3 rétegben, 0,4 mm vastagságban. Ez nagyon erős, de használatakor el kell távolítani az éles köveket és gyökereket, hogy ne sérüljön meg.

A fóliát feltétlenül a meleg évszakban, legalább +20 Celsius-fokos levegőhőmérsékleten kell lerakni. Ellenáll az ultraibolya sugárzásnak, nem veszíti el tulajdonságait különböző hőmérsékleteken (télen nem kell eltávolítani).

 A fólia egyik oldala kék, ami lehetővé teszi a víz mélységének természetes és valósághű ábrázolását, a másik oldala pedig zöld, ami tökéletesen beleolvad a környezetbe, így a tó a kert integráló részévé válik.

A fólia 3 réteg PVC-ből készült, ami hozzájárul a fólia szilárdságához és tartósságához, optimális védelmet nyújt a vízszivárgás ellen és meghosszabbítja a fólia élettartamát. A többszörös rétegek fokozott ellenállást biztosítanak a lyukasztással, szakadással és sérülésekkel szemben, így kiváló védelmet nyújtanak a külső tényezőkkel és az intenzív használattal szemben.

A 8 méter széles és 1 méter hosszú fólia elegendő anyagot biztosít a különböző méretű és formájú tavak és vízfürdők lefedéséhez és vízszigeteléséhez.

Specifikációk:

- fólia tavaknak;

- újrafelhasználható és rugalmas;

- szélessége 8 méter;

- hossza 1 méter;

- vastagság 0,5 mm;

- kék-zöld színű;

- 3 rétegű PVC anyag.

OEM
GP12026MB

Adatlap

Termék típus
Tavi fólia
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl