ProCart® LED kerékpár fényszóró, 1W, 3 megvilágítási mód, AA akkumulátor

ProCart® LED kerékpár fényszóró, 1W, 3 megvilágítási mód, AA akkumulátor

A termék megvásárlásával akár 175 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 175 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 35 Ft.

ProCart® LED kerékpár fényszóró, 1W, 3 megvilágítási mód, AA akkumulátor

1 752 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
ProCart® LED kerékpár fényszóró, 1W, 3 megvilágítási mód, AA akkumulátor
Adóval együtt
Confirma Confirma

Pedálozzon biztonságosan, jelezze jelenlétét a forgalomban

A közúti szabályozás kötelezi a közlekedési lámpák használatára éjszakai vezetés közben. Válasszon egy rendkívül fényes LED-es fényszórót, amelyet kényelmes használni, akkumulátorral működtetve.

LED fényforrás, 3 megvilágítási mód

A kerékpár fényszóró biztonsági lámpája éjszakai vagy szabadtéri tevékenységekre alkalmas, az erős fény miatt, amely biztosítja a láthatóságot a forgalomban.

1 szuper fényes fehér LED-del van felszerelve, amely 100 lumen fénykibocsátást fejleszt. A LED-ek gazdaságos és nagyon tartós, hosszú élettartamú alternatívák.

3 megvilágítási módja van, nevezetesen: 100% -os fényerő, 50% -osan alacsony fényerő és villogó fény. Kiválaszthatja a megvilágítási módot az Ön igényei szerint.

AA elem tápegység, rögzítő , vízálló 

A kerékpár fényszórója strapabíró ABS-ből készült, kompakt kivitelű, és akár zsebben is tárolható. Ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, például esőnek, hónak vagy különféle sokkoknak.

Könnyen felszerelhető a kerékpáros kormányra, annak a gumi gallérnak köszönhetően, amelyre a rögzítő állvány van rögzítve. A rögzítő felszerelése után nyomja meg a kapcsot, és helyezze a fényszórót az állványba. Az átmérő 22,2 és 31,8 mm között állítható, ezáltal a kerékpárok széles választékának megfelelő kiegészítő.

A fényszóró két AA elem táplálásával működik, a csomagolás nem tartalmazza.

Ha még nem merted megtenni az éjszakai útvonalat kerékpárral, nem tudod elképzelni, milyen szórakoztató az éjszakai kerékpározás, igaz, hogy nem tudsz olyan gyorsan haladni, mint nappal, de egy kis óvatossággal és fényszóróval , mindenképpen meg akarja ismételni a tapasztalatokat.

Specifikációk:

- 1 fényforrás szuper fényes fehér LED;

- 100 lumen fényáram;

- 3 megvilágítási móddal rendelkezik: 100%, 50% és villogó;

- Be / Ki gomb;

- biztosítja a láthatóságot akár 200 méterig;

- a rögzítő átmérője 22,2 és 31,8 mm között állítható;

- vízálló szerkezet, ABS-ből és gumiból;

- méretek 90x38x28 mm;

- súly 75 gramm;

- fekete szín.

JY-7024

Adatlap

Fénytípus
Fényszóró
Tápellátás
Elem
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl