Live chat
  • Új
Procart Gyermek fogorvosi készlet, fából készült készlet többféle tartozékkal, cipzáras táskával

Procart Gyermek fogorvosi készlet, fából készült készlet többféle tartozékkal, cipzáras táskával

A termék megvásárlásával akár 822 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 822 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 164 Ft.

Procart Fából készült készlet gyerekeknek, fogorvosi készlet több tartozékkal, sztetoszkóp, fecskendő, tükör, fogak, táska.

8 227 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Procart Gyermek fogorvosi készlet, fából készült készlet többféle tartozékkal, cipzáras táskával
Adóval együtt
Confirma Confirma

Gyermek fogorvosi készlet, fából készült készlet többféle tartozékkal, cipzáras táskával

Ajándékozzon gyermekének egy olyan játékot, amely nemcsak szórakoztató, hanem tanulságos is, fából készült, többelemes fogászati készletet választja, cipzáras szövetzsákkal együtt. A fogorvosi készlet nagyszerű módja annak, hogy szórakoztató és magával ragadó módon népszerűsítse az egészséges szájhigiéniai szokásokat.

A készlet minden egyes eleme úgy lett kialakítva, hogy a fogorvosi rendelőben használt valódi eszközöket utánozza, így a kicsiknek hiteles és tanulságos élményt nyújt. A fogkrémtől kezdve a fogászati tükörig és a feltáró eszközökig ez a készlet teljes mértékben fel van szerelve a valósághű fogápolási jelenetek újrateremtéséhez.

A kis fogorvos számára szükséges 31 tartozék segít neki felfedezni a világot szerepjátékokon keresztül. Az edényfedelek kinyithatók, mivel a mágnes tartja őket a helyükön, a lázmérő 4 mágnessel összekapcsolt lemezt tartalmaz, amelyeket gyermeked fokozatokkal változtathat, a fecskendő rugóval működik a valósághű hatás érdekében, a fogakat pedig a készletben található fogóval lehet kihúzni és illeszteni. A készlet fém és gumi sztetoszkópot, gyógyszereket, tükröt, csipeszt, fúrót, ollót, személyi igazolványt tartalmaz.

A mellékelt cipzáras tasak nemcsak a tartozékok rendszerezését és biztonságos tárolását segíti elő, hanem a készlet szállítását is megkönnyíti.

Specifikációk:

- Fogászati készlet;

- 31 darabos készlet: elsősegély táska, orvosi kártya, sztetoszkóp, lázmérő, csipesz, fecskendő, fogó, olló, tükör, fúró, fogkrémtubus, gyógyszerek, 9 fogformázó, kötszer;

- ajánlott életkor 3 év felett;

- fejleszti a szociális készségeket, a kreativitást és a szerepjátékot;

- a darabok mágnessel vannak összekötve;

- táska mérete 23x17 cm;

- anyaga fa, fém, gumi, műanyag;

- többszínű.

Figyelem!

A termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül forgalomba. A weboldalon található képek csak tájékoztató jellegűek. Az árnyalat, a tónus és a színintenzitás a monitortól függően változhat. A megadott tartalom vagy színek eltérhetnek a csomagoláson látható fotóktól.

A csomagolás nem játék, azt egy felnőttnek kell eltávolítania, visszaszereznie és eldobnia, mielőtt gyermeknek adná használatra. A termék zacskóba csomagolva lehet, és a gyermek közeléből el kell távolítani, mivel fennáll a fulladás veszélye. A termék használata felnőtt felügyelete mellett ajánlott. A termék apró részeket tartalmazhat, amelyeket a kisgyermekek lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, és így fulladásveszélyt jelenthetnek. Ha ilyen részeket nyeltek le, azonnal forduljon szakemberhez. A deformálódott, törött vagy szétszerelt kis alkatrészeket tartsa távol a gyermekektől.

Tartsa meg a címkéket . Tartsa a terméket tűztől távol, és ne tegye ki magas hőmérsékletnek és páratartalomnak.

Az anyag, amelyből a termék készült, egészségre ártalmatlan és nem mérgező. A terméket a nemzetközi szabványok szerint tesztelték. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott!

573611
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl