• Új
PROCART Babakocsi, hordozható és tároló táskával, napellenzővel, fém vázzal, összecsukható, 46.5x40x72 cm

PROCART Babakocsi, hordozható és tároló táskával, napellenzővel, fém vázzal, összecsukható, 46.5x40x72 cm

A termék megvásárlásával akár 1700 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 1700 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 340 Ft.

Összecsukható babakocsi, hordozható és tároló táskával, napellenzővel, fém vázzal, 600D Oxford poliészter, szürke és rózsaszín színben.

17 008 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
PROCART Babakocsi, hordozható és tároló táskával, napellenzővel, fém vázzal, összecsukható, 46.5x40x72 cm
Adóval együtt
Confirma Confirma

Babakocsi, hordozható és tároló táskával, napellenzővel, fém vázzal, összecsukható, 46.5x40x72 cm

A babakocsi tökéletes kiegészítő a kislányok számára, akik szeretnek a babáikkal játszani. Vonzó, valósághű kialakításával és számos funkciójával ez a babakocsi serkenti a gyermekek fantáziáját, és órákig tartó szórakozást nyújt.

A babakocsi tároló hordozótáskával, és az alján található tárolókosárral rendelkezik, így a kicsi bárhová magával viheti kedvenc babáját és annak minden tartozékát. A beépített napellenző védelmet nyújt a napsugarak ellen, így babája biztonságban van a tűző napon is.

A tömör fémváznak köszönhetően a babakocsi stabil és tartós, így biztonságos és hosszan tartó játékélményt nyújt. A babakocsi összecsukható is, így használaton kívül könnyen tárolható vagy szállítható.

A babakocsi úgy működik, mint egy igazi babakocsi, és használaton kívül helytakarékosan összecsukható. A kocsi méretei a következők: a szélessége 46,5 cm, a hossza 40 cm, a magassága pedig 72 cm.

Specifikációk:

- babakocsi;

- ajánlott életkor 3 éves kortól;

- babakocsival és napellenzővel felszerelve;

- úgy működik, mint egy igazi babakocsi;

- összecsukható, könnyen tárolható és szállítható;

- állítható fogantyú;

- 4 szállítókerékkel felszerelve;

- tárolótáska mellékelve;

- alsó tárolókosár

- valósághű kialakítás;

- szélessége 46,5 cm;

- hossza 40 cm;

- magasság 72 cm;

- Kerék méret 5.5 inch x 1.4 inch;

- EVA hab kerekek;

- fém és 600D Oxford poliészter anyag;

- szürke és rózsaszín színben.

Figyelem!

A termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül forgalomba. A weboldalon található képek csak tájékoztató jellegűek. Az árnyalat, a tónus és a színintenzitás a monitortól függően változhat. A megadott tartalom vagy színek eltérhetnek a csomagoláson látható fotóktól.

A csomagolás nem játék, azt egy felnőttnek kell eltávolítania, visszaszereznie és eldobnia, mielőtt gyermeknek adná használatra. A termék zacskóba csomagolva lehet, és a gyermek közeléből el kell távolítani, mivel fennáll a fulladás veszélye. A termék használata felnőtt felügyelete mellett ajánlott. A termék apró részeket tartalmazhat, amelyeket a kisgyermekek lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, és így fulladásveszélyt jelenthetnek. Ha ilyen részeket nyeltek le, azonnal forduljon szakemberhez. A deformálódott, törött vagy szétszerelt kis alkatrészeket tartsa távol a gyermekektől.

Tartsa meg a címkéket későbbi használatra. Tartsa a terméket tűztől távol, és ne tegye ki magas hőmérsékletnek és páratartalomnak.

Az anyag, amelyből a termék készült, egészségre ártalmatlan és nem mérgező. A terméket a nemzetközi szabványok szerint tesztelték. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott!

A játékot felnőttnek kell összeszerelnie, a helyes összeszerelésre vonatkozó utasítások a csomagoláson találhatók. Az alkatrészek helytelen összeszerelése esetén fennáll a sérülés veszélye. Közvetlen felnőtt felügyelete mellett használd.

Hosszú zsinórt tartalmaz, fojtogatás veszélye, csak felnőtt felügyelete mellett használható.

Vigyázat! A babakocsi játék, és csak babák számára készült. Nem csecsemők, gyermekek vagy állatok szállítására szolgál.

621987
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl