Kruzzel Összecsukható játszósátor gyerekeknek, 3 darabos felnyitható sátor, 281x67x92 cm, összekötő alagút, tárolózsák

Kruzzel Összecsukható játszósátor gyerekeknek, 3 darabos felnyitható sátor, 281x67x92 cm, összekötő alagút, tárolózsák

A termék megvásárlásával akár 740 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 740 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 148 Ft.

Összecsukható játszósátor gyerekeknek, 3 darabos összerakható sátor, pop-up funkció, alagút összeköttetés a 2 sátor között, tárolózsák, többszínű

7 400 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Kruzzel Összecsukható játszósátor gyerekeknek, 3 darabos felnyitható sátor, 281x67x92 cm, összekötő alagút, tárolózsák
Adóval együtt
Confirma Confirma

Összecsukható játszósátor gyerekeknek, 3 darabos felnyitható sátor, 281x67x92 cm, összekötő alagút, tárolózsák

A játszósátor egy biztonságos hely, ahol a gyerekek játszhatnak, piknikezhetnek a kertben, olvashatnak vagy festhetnek. A 3 az 1-ben készlet 2 különböző formájú sátrat és egy alagutat tartalmaz, amely összeköti őket. A tartós poliészterből készült készlet az évszaktól függően akár beltéren, akár kültéren is elhelyezhető.

A játszótér pop-up funkcióval rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyedén, néhány másodperc alatt kibontható, használat után pedig a csomagban található táskában tárolható. Összecsukott állapotban a sátor kis helyet foglal, és könnyen szállítható bárhová.

Fejleszti a kicsik kreativitását és képzelőerejét, aktivitásra ösztönzi őket, és akadálypályán való futásra. A készlet 3 részből áll, amelyek összeilleszthetők, így egy érdekes labirintust alkotva. A sátornak 3 nagy kerek kijárata van, a fő sátornak 2 szemben lévő kerek kijárata és egy zárható be- és kijárata.

Specifikációk:

- Gyermek játszósátor;

- ajánlott életkor: 3 éves kortól;

- 3 darabos készlet: 2 sátor és 1 összekötő alagút;

- minden darab összeilleszthető;

- levehető és összecsukható elemek;

- pop-up funkció, könnyen összeszerelhető;

- méretek: 281 x 67 x 92 cm;

- poliészter anyag;

- többszínű.

Figyelem!

A termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül forgalomba. A weboldalon található képek csak tájékoztató jellegűek. Az árnyalat, a tónus és a színintenzitás a monitortól függően változhat. A megadott tartalom vagy színek eltérhetnek a csomagoláson látható fotóktól.

A csomagolás nem játék, azt egy felnőttnek kell eltávolítania, visszaszereznie és eldobnia, mielőtt használatra átadná gyermekének. A termék zacskóba csomagolva lehet, és a gyermek közeléből el kell távolítani, mivel fennáll a fulladás veszélye. A termék használata felnőtt felügyelete mellett ajánlott. A termék apró részeket tartalmazhat, amelyeket a kisgyermekek lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, és így fulladásveszélyt jelenthetnek. Ha ilyen részeket nyeltek le, sürgősen forduljon szakemberhez. A deformálódott, törött vagy szétszerelt kis alkatrészeket tartsa távol a gyermekektől.

Tartsa meg a címkéket későbbi használatra. Tartsa a terméket tűztől távol, és ne tegye ki magas hőmérsékletnek és páratartalomnak.

Az anyag, amelyből a termék készült, egészségre ártalmatlan és nem mérgező. A terméket a nemzetközi szabványok szerint tesztelték. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott!

IS00022523
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl