• Új
Procart Dupla fém hinta tartó, maximális terhelés 150 kg, 4 rögzítőhoroggal

Procart Dupla fém hinta tartó, maximális terhelés 150 kg, 4 rögzítőhoroggal

A termék megvásárlásával akár 8781 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 8781 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 1 756 Ft.

Dupla fémtartó hintához és sportfelszereléshez, maximális terhelés 150 kg, 4 rögzítőhorog, stabil rögzítés rögzítőszögekkel, porszórt acélból készült

87 815 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Procart Dupla fém hinta tartó, maximális terhelés 150 kg, 4 rögzítőhoroggal
Adóval együtt
Confirma Confirma

Dupla fém hinta tartó, maximális terhelés 150 kg, 4 rögzítőhoroggal

A dupla fémtartót úgy tervezték, hogy biztonságos és tartós támaszt nyújtson két kültéri hinta számára. 

Ez egy biztonságos megoldás, mivel porszórt acélból készült, úgy tervezték, hogy ellenálljon a kopásnak és a változó időjárási körülményeknek, a porfesték pedig megakadályozza a korróziót és a rozsdásodást a szerkezeten.

A kettős kialakításnak köszönhetően egyszerre két hinta is felszerelhető, így alkalmas nagycsaládosok, játszóterek, óvodák, iskolák vagy parkok számára. Elhelyezhető az udvaron, kertben, teraszon vagy más kültéri terekben, hogy pihenő és szórakoztató területet teremtsen a kicsik számára.

4 kampóval van fel szerelve, amelyekre egyszerre két klasszikus hintát vagy fészekhintát rögzíthet. Az állvány is sokféleképpen használható, és akár sporteszközöket, például boxzsákot vagy TRX-kötelet is tarthat a szabadtéri sportedzésekhez.

Az állvány robusztus, és maximum 150 kg súlyt bír el. A vázon található 4 nyílás lehetővé teszi a stabil rögzítést a talajba vagy abba a szerkezetbe, amelybe a rögzítőszögek segítségével beszerelik, így nagyobb biztonságot nyújt használat közben.

Specifikációk:

- Fém hinta tartó;

- két hinta számára tervezték;

- maximális terhelés 150 kg;

- 4 kampóval ellátva a bölcső rögzítéséhez;

- sporteszközök tartására alkalmas;

- kültéri használatra;

- a váz alapját lemezekkel és szögekkel látják el a stabil rögzítéshez;

- méretei 2697 x 2100 x 1720 mm;

- a profil mérete 50 x 50 x 2 mm;

- súlya 40 kg;

- porszórt acélból készült;

- színe szürke és piros.

Figyelem!

A termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül forgalomba. A weboldalon található képek csak tájékoztató jellegűek. Az árnyalat, a tónus és a színintenzitás a monitortól függően változhat. A megadott tartalom vagy színek eltérhetnek a csomagoláson látható fotóktól.

A csomagolás nem játék, azt egy felnőttnek kell eltávolítania, visszaszereznie és eldobnia, mielőtt gyermeknek adná használatra. A termék zacskóba csomagolva lehet, és a gyermek közeléből el kell távolítani, mivel fennáll a fulladás veszélye. A termék használata felnőtt felügyelete mellett ajánlott. A termék apró részeket tartalmazhat, amelyeket a kisgyermekek lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, és így fulladásveszélyt jelenthetnek. Ha ilyen részeket nyeltek le, azonnal forduljon szakemberhez. A deformálódott, törött vagy szétszerelt kis alkatrészeket tartsa távol a gyermekektől.

Tartsa meg a címkéket későbbi használatra. Tartsa a terméket tűztől távol, és ne tegye ki magas hőmérsékletnek és páratartalomnak.

Az anyag, amelyből a termék készült, egészségre ártalmatlan és nem mérgező. A terméket a nemzetközi szabványok szerint tesztelték. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott!

A terméket felnőttnek kell összeszerelnie, a helyes összeszerelésre vonatkozó utasítások a csomagoláson találhatók. Az alkatrészek helytelen összeszerelése esetén fennáll a sérülés veszélye. Közvetlen felnőtt felügyelete mellett használja.

A termék rendszeres ellenőrzést és karbantartást igényel a fő részek, mint például: tartóelemek, kötőelemek, rögzítés stb. rendszeres ellenőrzését és karbantartását. Ha ezeket az ellenőrzéseket nem egy felnőtt végzi el rendszeresen, fennáll a veszélye, hogy a termék sérülést okozhat a gyermeknek.

BS2301
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl