Procart PE mászókő, 10 db álló készlet, különböző színű formák, szerelési tartozékokkal együtt

Procart PE mászókő, 10 db álló készlet, különböző színű formák, szerelési tartozékokkal együtt

A termék megvásárlásával akár 480 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 480 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 96 Ft.

10 db mászókőből álló készlet, különböző színű formák, szerelési tartozékokkal együtt.

4 803 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Procart PE mászókő, 10 db álló készlet, különböző színű formák, szerelési tartozékokkal együtt
Adóval együtt
Confirma Confirma

PE mászókő, 10 db álló készlet, különböző színű formák, szerelési tartozékokkal együtt

A készlet 10 különböző méretű, színes formájú mászókövet tartalmaz, amelyek ideálisak saját mászófal építéséhez a gyermekek számára. A mászás olyan tevékenység, amely fejleszti a gyermek fizikai képességeit és ügyességét, a mászófal pedig akár a házon kívül, akár a házon belül is elhelyezhető a hideg évszakban, amikor a kicsik az idejük nagy részét bent töltik.

Minden egyes darab két csavarral rögzíthető, ami megakadályozza, hogy elforduljanak vagy meglazuljanak, és a csomag tartalmazza az összes rögzítőelemet. A mászófal építése során a köveket többféleképpen is elhelyezheted, közel egymáshoz vagy távol egymástól, az útvonal nehézségétől függően, de attól függően, hogy hogyan csavarozod össze őket, másképp is rögzítheted őket.

Specifikációk:

- Mászókövek;

- 10 darabos készlet;

- különböző formák, színek és méretek;

- csúszásmentes felület;

- minden egyes kő 2 csavarral van rögzítve, ami megakadályozza, hogy elforduljon;

- különböző rögzítési módok, a csavarozás módjától függően;

- a szerelési tartozékokat tartalmazza;

- PE és fém anyag;

- színek: piros, sárga, zöld, kék, narancssárga.

A készlet tartalmazza:

- 10 mászókő;

- 20 csavar;

- 20 fűrész.

Figyelem!

A termék vadonatúj, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül forgalomba. A weboldalon található képek csak tájékoztató jellegűek. Az árnyalat, a tónus és a színintenzitás a monitortól függően változhat. A megadott tartalom vagy színek eltérhetnek a csomagoláson látható fotóktól.

A csomagolás nem játék, azt egy felnőttnek kell eltávolítania, és eldobnia, mielőtt gyermeknek adná használatra. A termék zacskóba csomagolva lehet, és a gyermek közeléből el kell távolítani, mivel fennáll a fulladás veszélye. A termék használata felnőtt felügyelete mellett ajánlott. A termék apró részeket tartalmazhat, amelyeket a kisgyermekek lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, és így fulladásveszélyt jelenthetnek. Ha ilyen darabokat nyeltek le, azonnal forduljon orvoshoz. A deformálódott, törött vagy szétszerelt kis alkatrészeket tartsa távol a gyermekektől.

Tartsa meg a címkéket későbbi használatra. Tartsa a terméket tűztől távol, és ne tegye ki magas hőmérsékletnek és páratartalomnak.

Az anyag, amelyből a termék készült, egészségre ártalmatlan és nem mérgező. A terméket a nemzetközi szabványok szerint tesztelték. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott!

Figyelem! A termék nem működik elemmel.

A játékot felnőttnek kell összeszerelnie, a helyes összeszerelésre vonatkozó utasítások a csomagoláson találhatók. Az alkatrészek helytelen összeszerelése esetén fennáll a sérülés veszélye. Közvetlen felnőtt felügyelete mellett használja.

A játék rendszeres ellenőrzést és karbantartást igényel a fő részek, mint például: tartóelemek, kötőelemek, rögzítés stb. rendszeres ellenőrzését és karbantartását. Ha ezeket az ellenőrzéseket nem egy felnőtt végzi el rendszeresen, fennáll a veszélye annak, hogy a játék sérülést okozhat a gyermeknek.

CSSK254
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl