MalTrack MTB kerékpár, 26 hüvelykes kerekek, 18 Shimano sebesség, 18 hüvelykes alumínium váz, rugós felfüggesztés, tárcsafékek

MalTrack MTB kerékpár, 26 hüvelykes kerekek, 18 Shimano sebesség, 18 hüvelykes alumínium váz, rugós felfüggesztés, tárcsafékek

A termék megvásárlásával akár 10159 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 10159 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 2 032 Ft.

MalTrack

MalTrack MTB kerékpár, 26 hüvelykes kerekek, 18 Shimano sebesség, 18 hüvelykes alumínium váz, rugós felfüggesztés, tárcsafékek

101 597 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
MalTrack MTB kerékpár, 26 hüvelykes kerekek, 18 Shimano sebesség, 18 hüvelykes alumínium váz, rugós felfüggesztés, tárcsafékek
Adóval együtt
Confirma Confirma

Mountain Bike MalTrack - remek ötlet a szabadidő eltöltéséhez

Mindenekelőtt a kerékpározás testmozgás, a testmozgás pedig az egészség.

A kerékpározás tökéletesen javítja a test általános egészségi állapotát, pihentető gyakorlat, erősíti az immunrendszert, távol tartja a szívbetegségeket, csökkenti a vér koleszterinszintjét és tonizálja a test izmait.

A kerékpár segítségével mindkettő mozoghat, és pénzt és időt takarít meg, az út sokkal gyorsabb és könnyebben halad. Nem kell pazarolnia az időt arra, hogy várjon egy buszra vagy villamosra, és soha nem fog pazarolni értékes perceket egy forgalmi dugóban ülve.

Felfedezheti mind a könnyen járható, mind a nehezen elérhető területeket, anélkül, hogy a kerékpár kapacitása korlátozná. Akár hegyes területeken szeretne sétálni, akár parkokban vagy akár munkához használni, az MTB kerékpár pontosan az lesz, amire szüksége van.

Alumínium váz, 26 hüvelykes kerekek, ergonomikus ülés

A kerékpár 26 hüvelyk átmérőjű és 1,95 hüvelyk szélességű kerekekkel van felszerelve, és kanyarban is könnyen kezelhető. Egy másik lényeges szempont a kerékpár anyagok minősége, ami befolyásolja a tartósságot és a használat kényelmét. Az alumíniumból készült keretet úgy tervezték, hogy kényelmes utazást biztosítson akkor is, ha hosszabb utak nagyon könnyűek.

Az ülés ergonomikus felépítése hosszú használatot tesz lehetővé és kényelmet biztosít bármilyen típusú terepen, a kerékpáron a helyzet függőleges, így külön geometriája van, amely lehetővé teszi, hogy tökéletes választás maradjon, akár közlekedésről, pihenésről vagy sportról beszélünk.

A váz geometriáját úgy alakították ki, hogy kényelmes utazást biztosítson még nagyon hosszú kerékpárutak során is. Ezenkívül az olyan elemek használata, mint a gyors ülésbeállítás és a megfelelően körvonalazott kormány, nagyon természetessé teszik természetjárásainkat, ugyanakkor kellemesek is.

Shimano váltó 18 sebességes, villa rugós felfüggesztéssel

18 sebességes, és Shimano Revoshift Friction sebességváltókkal van felszerelve. A legnépszerűbb márka a kerékpáralkatrészek értékesítéséhez. Ez egy 1921-ben alapított japán vállalat, amely a mai napig gyártja a legmagasabb minőségű felszerelést a kerékpárok számára. Könnyűség és rendkívül gyors sebességváltás jellemzi őket.

A Shimano sebességváltók lehetővé teszik az optimális sebességváltó kiválasztását, amely meghatározza a legnagyobb kényelmet vezetés közben.

A rugón felfüggesztett villával van felszerelve, amely nagyon hasznos a dudor leküzdésekor, a kerékre és a villára olyan erővel hat, amely összenyomja a rugót, így lerövidíti annak hosszát. Amint ez az erő eltűnik, a villa visszatér eredeti hosszához, és pontosan itt lép működésbe a csillapító rendszer. Nem engedi, hogy a villák nagy sebességgel visszatérjenek a kiindulási helyzetbe, ezáltal csillapítva a visszatérő rezgéseket.

A jó villa jobb irányíthatóságot és fokozott kényelmet kínál a kerékpár használatakor.

Az MTB kerékpárok szilárd felépítésűek, speciálisan kialakított vázzal, általában felfüggesztésekkel, vastagabb gumikkal, tartósabb kerekekkel és erősebb fékekkel. A hegyikerékpár konstrukcióját kifejezetten úgy tervezték, hogy ellenálljon a nehéz kerékpározásnak és az útviszonyoknak.

Tárcsafékek és pedálok csúszásmentes platformmal

A tárcsafékek teljesen eltérnek a klasszikus V-fékektől, sokkal hatékonyabbak és tartósabbak, a felnik sérülése nélkül. A tárcsára gyakorolt ​​erő sokkal nagyobb, és a féktávolság csökken. Rendkívül hasznos hegyvidéki területeken, ahol gyakran találkozunk hirtelen fékezési helyzetekkel. A tárcsafékeket könnyű karbantartani és gazdaságosak.

A pedálplatformot nagyon alacsony profil, szilárd szerkezet és nagyon jó tapadás jellemzi.

A kerékpár előre össze van szerelve, csak meg kell csavarni a kormányt, az első kereket, a pedálokat és a nyerget.

 

Jellemzők:

- Mountain Bike MalTrack Team Alloy Red;

- 18 hüvelykes alumínium váz;

- kerékméret 26 hüvelyk;

- a kerék szélessége 1,95 hüvelyk;

- Shimano Revoshift Friction váltóval felszerelve;

- a sebességek száma 18;

- acél agyak;

- elülső / hátsó fék eloxált alumínium;

- rugóval ellátott villa van felfüggesztve;

- dupla falú kúpos alumínium felnik;

- V-Cut profilú ülés;

- vezetőrúddal ellátott lánc;

- Shimano Tourney 6 sebességes hátsó váltó;

- első váltó 3 Shimano Tourney fogaskerék;

- tárcsafékek;

- a pedáloknak csúszásmentes platformja van;

- emelővel, fényvisszaverő elemekkel, palacktartóval, kulacskal rendelkezik;

- maximális megtámasztott súly 120 kg;

- ajánlott magasság 140-180 cm;

- kerékpár súlya 15 kg;

- nagyon kényelmes a használata;

- alkalmas hegyi vagy durva terepen történő kirándulásokra;

- fekete-sárga színű.

MalTrack
107778

Adatlap

Kerékpár típus
Hegyi
Kerék átmérője
26 inch
Keret méret
40 - 50 cm
Keret anyag
Alumínium
Sebességek száma
18
Ajánlott
Férfiak
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl