Live chat
Phoenix Mountain Bike kerékpár, acélkeret, 26 hüvelykes kerekek, 21 sebesség, Shimano váltó, villás felfüggesztés, tárcsafék

Phoenix Mountain Bike kerékpár, acélkeret, 26 hüvelykes kerekek, 21 sebesség, Shimano váltó, villás felfüggesztés, tárcsafék

A termék megvásárlásával akár 12466 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 12466 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 2 493 Ft.

Phoenix Mountain Bike kerékpár, acélkeret, 26 hüvelykes kerekek, 21 sebesség, Shimano váltó, villás felfüggesztés, tárcsafék

124 666 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Phoenix Mountain Bike kerékpár, acélkeret, 26 hüvelykes kerekek, 21 sebesség, Shimano váltó, villás felfüggesztés, tárcsafék
Adóval együtt
Confirma Confirma

Mountain Bike, túrázás

Ha szereti a természetjáró sétákat, például a hegyekben, az erdőben, a parkokban vagy akár alkalmi versenyeken, akkor ez a kerékpár a megfelelő partner. A kerékpárt kifejezetten úgy tervezték, hogy biztosítsa a szükséges kényelmet még akkor is, ha durva terepen utazik.

Élvezze az ingyenes kerékpározást a barátokkal vagy a családdal, felfedezve a nehezen elérhető területeket. Gazdaságos és ökológiai választás egyaránt, mivel alkalmas a munkavégzésre, így a forgalmasabb órákban elkerülve a forgalmat. A kerékpár használata mind pénzt, mind időt takarít meg, az út sokkal gyorsabb és könnyebb .

26 hüvelykes kerekek, acél keret, ergonómikus ülés

A kerékpár 26 hüvelykes kerekekkel van felszerelve, és kanyarodáskor is könnyen kezelhető. Az acélkeretet úgy tervezték, hogy biztosítsa a kényelmes utazást hosszabb utakon is.

Az ülés ergonómikus kialakítású, amely megkönnyíti a kényelmes pozíciót anélkül, hogy megnehezítené a hajlítást és fáradtságot okozna. Ez biztosítja a szükséges kényelmet, függetlenül a tereptől.

A nagyon tartós acélkeret a 26 hüvelykes széles gumiabroncsokkal kombinálva még a legkisebb rezgéseket is elnyeli. Az ergonómikus kialakítás biztosítja a kényelmet még hosszabb utakon is. A bicikli nagyon könnyen tisztítható és nagy ellenállású.

A kerékpárfogantyúk csúszásgátló felülettel vannak ellátva, amely biztosítja a kéz szilárd helyzetét, elkerülve ezzel a lehetséges sérüléseket.

Shimano sebességváltó, 21 sebesség, tárcsafékek

A Shimano sebességváltóval felszerelt, ez biztosítja a gyors és egyszerű váltást, azonnal alkalmazkodva minden helyzethez. A kerékpár 21 sebességgel rendelkezik.

A tárcsafékek teljesen különböznek a klasszikus V. típusú fékektől. A tárcsafékek sokkal hatékonyabbak és tartósabbak, anélkül, hogy a kerekek megsérülnének. A tárcsára kifejtett erő sokkal nagyobb, ezáltal csökkentve a féktávolságot. Ez a fékrendszer nagyon hasznos a hegyvidéki területeken, ahol gyakran hirtelen fékezni kell.

A pedálok csúszásgátló felülettel rendelkeznek, amely biztosítja a lábak stabil helyzetét, megakadályozva ezzel a pedálok csúszását. A hegyikerékpáros séta kényelmes és biztonságos lesz.

Jellemzők:

- Mountain bike;

- a kerékpár váz acélból készül;

- kerékméret 26 hüvelyk;

- Shimano váltókkal ellátva;

- gyors és egyszerű váltás;

- 21 sebességgel rendelkezik;

- felfüggesztések a villán zárral, amelyek lehetővé teszik a városi sétákra gyakorolt ​​hatásuk megszüntetését;

- tárcsafékek típusa;

- a kerékpárt felnőtteknek szánják;

- a fogantyúk csúszásgátló felülettel vannak ellátva;

- szilárd kézpozíció;

- időben nagyon ellenálló;

- a megfelelő kiegészítő a kikapcsolódáshoz;

- a nyereg ergonómikus kialakítású;

- kényelmes helyzet a tereptől függetlenül (hegy, erdő, parkok stb.);

- a pedálok csúszásmentes platformmal vannak ellátva;

- alkalmas sétára durva terepen;

- a séták kényelmesek és biztonságosak lesznek;

- kitámasztóval rendelkezik;

- nagyon kényelmes a használata.

RAPTOR

Adatlap

Kerékpár típus
Hegyi
Kerék átmérője
26 inch
Keret méret
60 - 70 cm
Keret anyag
Acél
Sebességek száma
21
Ajánlott
Férfiak
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl