Live chat
PROCART Gyerek roller, állítható magasságú kormány, 3 kerék, LED többszínű, összecsukható, zöld

PROCART Gyerek roller, állítható magasságú kormány, 3 kerék, LED többszínű, összecsukható, zöld

A termék megvásárlásával akár 610 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 610 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 122 Ft.

Összecsukható roller gyerekeknek, állítható magasságú kormány, 3 többszínű LED-es kerék, zöld, acél váz, PU kerekek, 3 éves kortól

6 102 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
PROCART Gyerek roller, állítható magasságú kormány, 3 kerék, LED többszínű, összecsukható, zöld
Adóval együtt
Confirma Confirma

Gyermek roller, állítható magasságú kormány, 3 kerék, LED többszínű, összecsukható, zöld

A roller szórakoztató és biztonságos módja annak, hogy a kicsiket a szabadban végzett fizikai aktivitásra ösztönözzük. A zöld árnyalataiban pompázó, élénk dizájnnal ez a roller tökéletesen alkalmas arra, hogy magával ragadja a kicsiket, és arra ösztönözze őket, hogy fedezzék fel az őket körülvevő világot.

A magasságában állítható kormánykerékkel felszerelt roller tökéletesen alkalmazkodik gyermeke növekvő igényeihez, így biztosítva a kényelmet és a stabilitást a szabadban való közlekedés közben. A 3 tartós kerék biztonságot és stabilitást nyújt, a beépített többszínű LED-ek pedig szórakoztató elemet adnak a gyenge fényviszonyok között történő utazás során. A fényerősség a haladási sebességgel növekszik.

Az összecsukható funkciónak köszönhetően a roller könnyen tárolható vagy szállítható, ha nincs használatban. A kiváló minőségű anyagokból készült roller tartós és biztonságos a hosszú távú használathoz.

Specifikációk:

- Összecsukható roller;

- ajánlott életkor: 3 éves kortól;

- 3 kerék az egyensúly érdekében;

- kerekek többszínű LED világítanak menet közben;

- állítható magasságú kormány;

- talp és a fogantyúk csúszásmentes felülettel borítottak;

- acél váz;

- PU kerekek;

- maximális terhelés 45 kg;

- magasság 81 cm;

- szélesség 25 cm;

- hossza 55 cm;

- zöld szín.

Figyelem!

A termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül forgalomba. A weboldalon található képek csak tájékoztató jellegűek. Az árnyalat, a tónus és a színintenzitás a monitortól függően változhat. A megadott tartalom vagy színek eltérhetnek a csomagoláson látható fotóktól.

A csomagolás nem játék, azt egy felnőttnek kell eltávolítania, visszaszereznie és eldobnia, mielőtt gyermeknek adná használatra. A termék zacskóba csomagolva lehet, és a gyermek közeléből el kell távolítani, mivel fulladásveszélyes. Használja felnőtt felügyelete mellett. A termék apró részeket tartalmazhat, amelyeket kisgyermekek lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, és fulladásveszély áll fenn. Ilyen részek lenyelése esetén sürgősen forduljon szakemberhez. A kis deformált, törött vagy szétszerelt alkatrészeket tartsa távol a gyermekektől.

Tartsa meg a címkéket későbbi használatra. Tartsa a terméket tűztől távol, és ne tegye ki magas hőmérsékletnek és páratartalomnak.

Az anyag, amelyből a termék készült, nem mérgező és nem toxikus. A terméket a nemzetközi szabványok szerint tesztelték. Nem ajánlott 3 év alatti gyermekek számára!

Ez a játék olyan fényhatásokat produkál, amelyek érzékeny személyeknél epilepsziás rohamokat válthatnak ki.

A játékot felnőttnek kell összeszerelnie, a helyes összeszerelésre vonatkozó utasítások a csomagoláson találhatók. Bizonyos részek helytelen összeszerelése esetén fennáll a sérülés veszélye. Közvetlen felnőtt felügyelete mellett használja.

MIL006077_V
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl