MalTrack Női kerékpár, 26 hüvelykes kerék, 17 '' acél keret, V-Brake fék, ergonómikus ülés, rúd nélkül, bevásárlókosár

MalTrack Női kerékpár, 26 hüvelykes kerék, 17 '' acél keret, V-Brake fék, ergonómikus ülés, rúd nélkül, bevásárlókosár

A termék megvásárlásával akár 8910 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 8910 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 1 782 Ft.

MalTrack
MalTrack Női kerékpár, 26 hüvelykes kerék, 17 '' acél keret, V-Brake fék, ergonómikus ülés, rúd nélkül, bevásárlókosár
89 103 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
MalTrack Női kerékpár, 26 hüvelykes kerék, 17 '' acél keret, V-Brake fék, ergonómikus ülés, rúd nélkül, bevásárlókosár
Adóval együtt
Confirma Confirma

Női kerékpár, kényelmes, gazdaságos és elegáns

A MalTrack Classic Caffee kerékpár segít pénzt és időt megtakarítani a tömegközlekedésen, ha egészségesebb útvonalat választanak az ingázáshoz. A városra tervezték, és megbízható társa a pihentető sétáknak, de különösen, hogy megmentse a forgalomtól a munka útján vagy a mindennapi problémák megoldásában, mivel ökológiai és gazdasági szempontból is közlekedési eszköz, ugyanakkor elegáns.

Az ülés ergonómikus felépítése hosszú használatot tesz lehetővé, és biztosítja a kényelmet bármilyen terepen, a kerékpár pozíciója függőleges, így rendelkezik egy dedikált városi kerékpárgeometriaval, amely lehetővé teszi, hogy tökéletes választás maradjon, ha közlekedésről, pihenésről vagy sportról van szó.

Nem szükséges feladni az elegáns ruházatot, hogy ellensúlyozza a kerékpár szállítás által biztosított nagy mobilitást. Kellemes és funkcionális kialakítású, ugyanakkor lehetővé teszi kedvenc ruhájának vagy szoknyajának viselését.

Acél keret, rudazat nélkül, V-Brake fékek

A hosszú ellenállású 17 '' -es acélkeret, ugyanakkor elnyeli a rezgéseket, és a rud nélkül kialakított formatervezés segítségével gyorsan és elegánsan megy.

Az ergonómikus nyereg egy függőleges pozíciót fog biztosítani, amely lehetővé teszi, hogy közelebb üljön a kormányhoz, olyan formában, amely hosszú távon is megvédi a testtartást.

A korróziógátló bevonattal ellátott V-fékek ideálisak a városban történő vezetéshez, ugyanakkor megbízhatók és teljes mértékben garantálják a biztonságot a legnehezebb kihívásokkal járó vezetési körülmények között.

26 '' x 1,75 városi gumiabroncsok, kúpos alumínium felnik és acél kerékagyak

A kúpos felnik extra biztonságot nyújtanak, garantálva az ellenállást, és a gumiabroncs fehér széle extra megjelenést kölcsönöz a kerékpár elegáns oldalának.

A fényvisszaverő elemek a kerekeken, a pedálokon és a hátsó védőn vannak elrendezve, hogy biztonságos legyen a mozgása, és éjjel is jól látható legyen a forgalomban. Az kitámasztót egy sokkal stabilabb fémtartó váltja fel, a láncot fehér támogatással védik, hogy megakadályozzák a szennyeződést.

Elülső rattan megjelenésű bevásárló kosár

A kerékpározás nem jár kompromisszumokkal, ezért rendelkezésére áll egy nagylelkű tárolóhely fedéllel ellátott kosár formájában, rattan megjelenésű, elegáns és ellenálló, ezt megduplázza a hátsó szilárd fémtartó, teherbírása legfeljebb 5 kg.

Jellemzők:

- MalTrack Citibike Urban Classic Caffee kerékpár;

- 17 hüvelykes festett acélkeret;

- 26 hüvelykes városi gumiabroncsok;

- alumínium fékkar;

- acél kerékagyak;

- kúpos alumínium felnik;

- ergonómiája;

- lánc vezetővel és fém borítással;

- V alakú mechanikus első fék;

- torpedó hátsó fék;

- csúszásmentes platformon lévő pedál;

- a hátsó keréknél elhelyezett fémállvány;

- nagy műanyag kosár (35x27,5x23 cm);

- reflektorok;

- csengő;

- legfeljebb 5 kg poggyász;

- kerékpár súlya 14,8 kg;

- maximális terhelés 120 kg;

- 140-180 cm magasságban állítható;

- Fehér szín.

Figyelem! A kerékpár előre összeszerelt, csak annyit kell tennie, hogy csavarozza a kormányt, a kerekeket, a pedálokat és az ülést az utasítások szerint.

MalTrack
103771

Adatlap

Kerékpár típus
Városi
Kerék átmérője
26 inch
Keret méret
40 - 50 cm
Keret anyag
Acél
Sebességek száma
1
Ajánlott
Nők
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl