• -13%
Procart Élelmiszer vákuumozó gép, száraz/ nedves, palackzáró, levehető mérleg, TARA, állítható sebességgel

Procart Élelmiszer vákuumozó gép, száraz/ nedves, palackzáró, levehető mérleg, TARA, állítható sebességgel

A termék megvásárlásával akár 2643 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 2643 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 529 Ft.

Vákuumzáró készülék száraz és nedves élelmiszerekhez, palackzárás, rozsdamentes acélból készült, eltávolítható mérleg, TARA, 120W, 5 vákuumzsák + tekercs 20x200 cm és vágó mellékelve

26 437 Ft Mentés 4 068 Ft
30 505 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Procart Élelmiszer vákuumozó gép, száraz/ nedves, palackzáró, levehető mérleg, TARA, állítható sebességgel
Adóval együtt
Confirma Confirma

 Élelmiszer vákuumozó gép, száraz/ nedves, palackzáró, levehető mérleg, TARA, állítható sebességgel

Ezzel a vákuumozóval hosszú ideig élvezheti az élelmiszerek frissességét, megelőzve az idő előtti romlást. A gép száraz és nedves élelmiszerekhez készült, vákuumozás és lezárás funkcióval. A vákuumozás a levegő eltávolításával jár, megakadályozza az oxidációt és meghosszabbítja a hűtőben vagy fagyasztóban tárolt élelmiszerek eltarthatósági idejét. A lezárási funkció praktikus a nyitott élelmiszerek újbóli lezárásához vagy a kisebb tárgyak rendszerezéséhez. Ezenkívül a készülék tartalmaz egy tömlőt a palackok lezárásához.

Hasznos készülék mind háztartási, mind kereskedelmi használatra. Teljesítménye 120 W, lehetővé teszi a száraz és nedves élelmiszerek vákuumozását a speciális gombok (DRY/MOIST) megnyomásával, állítható sebességgel.

A gép 2 kg kapacitású, kivehető rozsdamentes acél mérleggel van felszerelve. A TARA funkció lehetővé teszi a vákuumozott élelmiszer pontos súlyának megállapítását. A funkció használatához helyezze az edényt az állványra, nyomja meg a "TARA" gombot az edény súlyának eltávolításához, majd tegye az ételt az edénybe. Az LCD kijelzőn csak az élelmiszer súlya jelenik meg.

A vákuumozó gép használata egyszerű, csak helyezze a zacskó nyitott végét a vákuumcsatornába, zárja le a fedelet és nyomja meg erősen mindkét oldalát. Amikor a fedél megfelelően záródik, egy kattanást fog hallani. A csatkapcsoló rögzíti a felső és az alsó részt, hogy növelje a nyomást, így egy zárt vákuumkamra jön létre. Amikor a szívási és tömítési folyamat befejeződött, a fedél kinyitásához nyomja meg újra a kioldó gombok mindkét végét, miközben a csatok elengedése mellett kinyitja a fedelet.

Specifikációk:

- vákuumgép;

- 120W teljesítmény;

- száraz és nedves ételekhez;

- vákuumozás és tömítés funkció;

- vákuumszint 80kPa;

- levehető skála;

- mérési egységek g/kg/oz/lb;

- súlyhatár 2 kg;

- LCD kijelző;

- tarafunkció;

- vágóeszköz tartozék;

- üzemi hőmérséklet 0- 40 Celsius fok;

- hálózati tápegység 100-120/220-240V;

- frekvencia 50-60 Hz;

- méretek 380x150x88 mm;

- súlya 1,75 kg;

- ABS és rozsdamentes acél anyag.

A csomag tartalmazza:

- vákuumgép;

- mérőplatform;

- tápkábel;

- palackzáró tömlő;

- palackzáró dugó;

- 5 vákuumtároló zsák;

- 1 tekercs 20x200 cm.

VS6601M
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl