Live chat
ProCart® Kerékpár küllő lámpa, RGB LED, 12 fénymodell, mozgásérzékelő, CR2032 elem

ProCart® Kerékpár küllő lámpa, RGB LED, 12 fénymodell, mozgásérzékelő, CR2032 elem

A termék megvásárlásával akár 233 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 233 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 47 Ft.

ProCart® Kerékpár küllő lámpa, RGB LED, 12 fénymodell, mozgásérzékelő, CR2032 elem
2 339 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
ProCart® Kerékpár küllő lámpa, RGB LED, 12 fénymodell, mozgásérzékelő, CR2032 elem
Adóval együtt
Confirma Confirma

Kerékpár küllő lámpák, 7 színes RGB LED

A kerékpáros túrák sokkal lenyűgözőbbek lesznek ezekkel a küllők fényeivel, amelyek extra eredetiséget és személyiséget kölcsönöznek a kerékpárnak. A kerékpárlámpa 7 színes LED-del van ellátva, amelyeket a csomagban található 2 CR2032 elem táplál.

Most élvezheti a közlekedés biztonságát ezekkel a lámpákkal, amelyek jobban láthatóvá teszik Önt, különösen éjszaka, amikor a láthatóság alacsony. Távolról veszik észre, így dekoratív és a biztonságodhoz szükséges kiegészítő is.

A kinti időjárástól függetlenül ezek a lámpák elkísérhetik bárhová, ahol ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Jó tudni, hogy esős időben a láthatóság alacsony, de ezeknek a lámpáknak a használatával a közlekedés résztvevői sokkal könnyebben láthatják Önt, megelőzve ezzel az esetleges baleseteket.

12 világítási modell, egyedi látványhatás

A rendelkezésére álló 12 világítási modell egyedülálló vizuális hatást fog nyújtani, amely kiemeli a körülötted lévők közül. A lámpa csak akkor aktiválódik, ha a kerékpár legalább 20 km / h sebességgel halad. A fények játéka varázslatos lesz, ha besötétedik, amikor a LED-ek sokkal intenzívebben világítanak.

A mozgásérzékelőnek köszönhetően a fény csak mozgás érzékelésekor kapcsol be, ami előnyös választássá teszi ezeket a lámpákat, energiát takarít meg, amikor a kerékpár áll.

A kerékpárlámpák bármilyen típusú kerékpárra felszerelhetők, megfelelő kiegészítői felnőtt és gyermek kerékpárok számára egyaránt. Nagyon egyszerűen és gyorsan telepíthetők, további kiegészítők és oktatás nélkül.

Specifikációk:

- LED fényforrás RGB fénnyel;

- fényforrások száma 7 színes LED;

- 12 különböző világítási modell van;

- bármilyen típusú kerékpárhoz használható;

- úgy működik, hogy a csomagban található 2 db CR2032 elemmel működik;

- mozgásérzékelővel felszerelt, csak akkor világít, amikor a kerékpár mozog;

- időjárási viszonyoktól függetlenül használható;

- súlya 35 gramm;

- Fehér szín.

JY-2013

Adatlap

Fénytípus
Küllő fény
Tápellátás
Elem
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl