MT MALATEC  tengerparti sátor, automatikus nyitórendszer, UV-védelem, 220x120x90 cm, tárolózsák

MT MALATEC tengerparti sátor, automatikus nyitórendszer, UV-védelem, 220x120x90 cm, tárolózsák

A termék megvásárlásával akár 1035 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 1035 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 207 Ft.

MT MALATEC tengerparti sátor, automatikus nyitórendszer, UV-védelem, 220x120x90 cm, tárolózsák

10 354 Ft
Adóval együtt
Szállítási határidő 6-8 nap
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
MT MALATEC tengerparti sátor, automatikus nyitórendszer, UV-védelem, 220x120x90 cm, tárolózsák
Adóval együtt
Confirma Confirma

Védelem a nap és a szél ellen

A tengeren töltött nyaralás a legkisebbek körében a legjobban várt, mivel a gyerekeket elbűvöli a tenger hulláma, de a homokban való játék is. Annak érdekében, hogy minden jó legyen, és a gyerekek minél több időt töltsenek játékkal, jó, ha van egy UV-sugárzás elleni védelemmel ellátott strandsátor.

A sátor nemcsak a gyermekek számára hasznos, hanem a benne lévő áruk könnyű védelmére is, hogy táskáját vagy ruháját homok borítja. Ez lehetővé teszi egy könyv szabad olvasását és a legterhelőbb napsütésben való kikapcsolódást is.

A szél vagy a nagyon erős nap tönkreteheti a kikapcsolódás pillanatait, annak érdekében, hogy ne találkozzunk ilyen problémákkal, kiváló megoldás a félig nyitott tengerparti sátor.

Ez a tengerparti sátor UV-védelmet nyújt, kiterjeszthető és tökéletes a nap és a szél elleni védelemre.

Ezüstrétege miatt visszatükrözi a napsugarakat, és hatékonyan véd a túlzott napsütéstől, de a széltől is, ami rendkívül fontos, ha gyermekekkel megy a strandra.

Pop-up rendszer, kiváló minőségű anyagok

A tengerparti sátor egy ernyő és egy zárt tengerparti képernyő kombinációja, rendkívül kompakt formában. Kiváló kiegészítő, ha kimegy a vízhez, kirándulásra vagy akár a kertbe.

Az összeszerelés csak 5 másodpercig tart, köszönhetően a felugró rendszernek (összeállítja magát). Az összecsukás sem jelent problémát, csak hajtsa végre az utasításoknak megfelelően, és tegye a csomagolásban található tárolózsákba.

A sátor 220x120x90 cm-es nagy méretei egyszerre több ember számára biztosítják az árnyékot és a kívánt védelmet a napsugárzás ellen.

A polietilén padló tökéletesen szigetel a nedves és hideg homoktól vagy fűtől. A váz deformációnak ellenálló, könnyű és tartós üvegszálból készül, amely stabilitást biztosít a sátor számára.

Fedél és készlet a talajra történő rögzítéshez

A tengerparti sátor könnyű, súlya mindössze 850 gramm, ezért a szállítás nem jelent problémát. Kis súlya és félig nyitott szerkezete ellenére a sátor stabil.

A földelő készlet öt horgonyt és két kötelet tartalmaz, amelyek segítségével erős szél esetén a sátrat a földön lehet tartani.

 

 

Jellemzők:

- tengerparti sátor;

- előugró rendszer;

- véd a szél és a nedvesség ellen;

- UV fényvédelem;

- vízálló;

- az összecsukás után kevés helyet foglal el;

- földrögzítő tartozékok: horgonyok és kötelek;

- tárolási és szállítási fedél;

- anyaga: üvegszál, PE bevonat;

- méretek (Hossz x Szélesség x Magasság) 220x120x90 cm;

- súlya 850 gramm;

- türkiz / szürke színű.

IS00010182

Adatlap

Termék típus
Sátrak
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl