• -17%
Twinkly II generációs intelligens karácsonyi fényfüzér, 600 RGB LED, Bluetooth, Wi-Fi, okostelefon vezérlés, hossz 48 m, IP44

Twinkly II generációs intelligens karácsonyi fényfüzér, 600 RGB LED, Bluetooth, Wi-Fi, okostelefon vezérlés, hossz 48 m, IP44

A termék megvásárlásával akár 8750 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 8750 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 1 750 Ft.

Karácsonyi dekorációs fényinstalláció intelligens vezérlés 600 RGB LED, Bluetooth, Wi-Fi, Twinkly Generation II, hossza 48 m, IP44, több mint 30000 óra üzemidő.

87 506 Ft Mentés 17 888 Ft
105 394 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Twinkly II generációs intelligens karácsonyi fényfüzér, 600 RGB LED, Bluetooth, Wi-Fi, okostelefon vezérlés, hossz 48 m, IP44
Adóval együtt
Confirma Confirma

Twinkly II generációs intelligens 600 RGB LED, Bluetooth, Wi-Fi, okostelefon vezérlés, hossz 48 m, IP44

Intelligens telepítés 600 RGB LED, karácsonyi fénydekoráció, okostelefonos vezérlés

Szeretné megélénkíteni a karácsonyfáját vagy az otthonát?

A Twinkly intelligens telepítés pontosan ezt nyújtja, és még annál is többet. Ez a berendezés 600 RGB LED-del van felszerelve, amelyek a beépített vezérlővel és az okostelefonnal is vezérelhetők. Tökéletes egyedi karácsonyi dekoráció készítéséhez, a fa tele van színekkel. Ha közvetlenül az okostelefonjáról szeretné vezérelni az installációt, akkor ezt a Twinkly alkalmazással teheti meg, amely számos fényhatást kínál. Csak töltse le a Twinkly alkalmazást iOS vagy Android telefonjára, és csatlakozzon a telepítéshez.

Amellett, hogy a fények és színek játékát a legteljesebb mértékben élvezheti, a telepítést nagyon kényelmes használni közvetlenül a kanapéról, anélkül, hogy minden alkalommal meg kellene mozdulnia, amikor a világítási módot szeretné megváltoztatni. Egy egyszerű érintéssel könnyen és gyorsan átkapcsolhatja a világítási módot az alkalmazásból közvetlenül a fán.

IP44 beltéri/kültéri védelem, színes dekoráció, egyedi vezérlés LEDenként

Ez a lámpatest beltéren és kültéren egyaránt használható, IP44-es fröccsenésálló tanúsítvánnyal. Mostantól színes és eredeti dekorációt hozhat létre ezzel az intelligens RGB-berendezéssel.

A fények és színek játéka kiemeli a dekorációt, a vizuális hatások pedig vonzzák a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Az alkalmazással testre szabhatja a világítási mintákat, és szabadon engedheti a fantáziádat. Ennek a technológiának köszönhetően az alkalmazás az okostelefon kamerájához csatlakozva képes létrehozni az egyes LED-ek helyének térképét, lehetővé téve az egyes LED-ek vezérlését és a legegyedibb és legegyedibb minták létrehozását.

A karácsonyi ünnepek igazi kihívást jelentenek majd ezzel a korszerű intelligens berendezéssel. A Twinkly alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ből töltheti le, majd a telepítés felett teljes körű ellenőrzést kap. A berendezés 240 V-os hálózatról működik, a LED-rész hossza 48 méter, a tápkábel hossza pedig 3,5 méter. A karácsonyfát és az otthonát is feldíszítheti.

Specifikációk

- 600 LED RGB fénnyel;

- Csillogó intelligens berendezés;

- távirányítás közvetlenül okostelefonról vagy vezérlőből;

- különböző világítási módok;

- testreszabható üzemmódok;

- Wi-Fi/Bluetooth kapcsolat;

- az egyes LED-ek vezérlése;

- IP44 tanúsítvánnyal rendelkezik, fröccsenésálló;

- beltéren és kültéren egyaránt használható;

- LED lapos diffúz lencse típusú

- izzó átmérője 4,3 mm;

- tápegység 240V, 50/60Hz;

- 24V, 1,5A adapter kimenet;

- hosszú LED élettartam, több mint 30 000 óra;

- varázslatos, fénnyel és színekkel teli dekorációkat készíthet;

- könnyű és kényelmes használat, a fénykészleteket egyszerű érintéssel lehet kiválasztani;

- felhasználható a karácsonyfa vagy az otthon díszítésére;

- eredeti dekoráció a világítás személyre szabásával;

- a tápkábel hossza 3,5 m;

- a LED rész hossza 48 méter;

- doboz mérete 20x18x8,5 cm.

TWS600STPBEU
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl