• -20%
Twinkly Intelligens Világító rendszer, 100 RGB LED, okostelefon-vezérlés Wi-Fi / Bluetooth kapcsolaton keresztül, 8 m, IP44

Twinkly Intelligens Világító rendszer, 100 RGB LED, okostelefon-vezérlés Wi-Fi / Bluetooth kapcsolaton keresztül, 8 m, IP44

A termék megvásárlásával akár 3075 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 3075 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 615 Ft.

Twinkly Intelligens Világító rendszer, 100 RGB LED, okostelefon-vezérlés Wi-Fi / Bluetooth kapcsolaton keresztül, 8 m, IP44
30 756 Ft Mentés 7 500 Ft
38 256 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Twinkly Intelligens Világító rendszer, 100 RGB LED, okostelefon-vezérlés Wi-Fi / Bluetooth kapcsolaton keresztül, 8 m, IP44
Adóval együtt
Confirma Confirma

Intelligens telepítés 100 RGB LED, távirányító

A Twinkly telepítés 100 RGB fényű LED-del van felszerelve, és mind a beépített vezérlővel, mind az okostelefon segítségével vezérelhető. Ez a korszerű installáció megfelelő választás egy látványos karácsonyi dekorációhoz, összhangban a trendekkel. A Twinkly alkalmazás segítségével egyedi fényhatásokat választhat ki, ez az alkalmazás a LED-es világítási módok széles skáláját biztosítja. Csak annyit kell tennie, hogy letölti a Twinkly alkalmazást, és csatlakozik a telepítéshez.

A világítási mód megváltoztatása kihívást jelent, ha nagyon széles modellválasztékkal rendelkezik. A fények és az egyedi színek játékai mellett a telepítés nagyon kényelmes a kanapé felől is. Egyszerű érintéssel átültetheti az alkalmazás világítási módját közvetlenül a fájára.

Világos és színes dekorációval, belső és külső célokra, önállóan vezérelheti az egyes LED-eket

A telepítést IP44 védelmi tényezővel látták el, amely védelmet nyújt a vízcseppek ellen, ami mind beltéri, mind kültéri helyiségekben használható. Díszítheti okosan és eredeti módon a karácsonyfát vagy akár a házat.

Most létrehozhat egy varázslatos környezetet, amely elbűvöli mind a gyermekeket, mind a felnőtteket. A fények és a színek játéka kiemeli a dekorációt. Ezzel a LED-es telepítéssel a fantáziáját repülni tudja a telepítés megvilágítási módjának testreszabásával. A technológia miatt az alkalmazás csatlakozik a mobiltelefon kamerájához, elkészítve az egyes LED-ek helyzetét. Így lehetősége van az egyes LED-ek egyedileg történő vezérlésére és a legegyedibb modellek elkészítésére.

A karácsonyi ünnepek igazi kihívást jelentenek ezzel a korszerű okos installációval. Ha letölti az alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ből, akkor teljes mértékben kézben tarthatja a telepítést. A telepítés a 240 V-os hálózat táplálásával működik, a LED rész hossza 8 méter, a tápkábel hossza 2,5 méter.

Jellemzők:

- Twinkly intelligens telepítés;

- vezérelhető a vezérlőjével közvetlenül az okostelefonról;

- a világítási módok széles választéka közvetlenül a mobiltelefonról;

- Wi-Fi / Bluetooth kapcsolat;

- a telepítést 100 RGB fényű LED-del látják el;

- IP44 védelmi tényező, amely megvédi a vízcseppektől;

- beltéren és kültéren egyaránt használható;

- LED izzó lencse típusú diffúz lapos lencse;

- izzó átmérője 4,3 mm;

- a 240V 50 / 60Hz elektromos hálózat tápellátásával működik;

- 24 V-os adapter kimenet;

- nagyon hosszú élettartam, több mint 30.000 óra;

- készíthet dekorációval tele fényt és színt;

- a fények és a színek játéka egyszerű érintéssel választható ki;

- felhasználható a fa vagy a ház díszítésére;

- eredeti módon állíthatja be a történetet, a világítási mód testreszabásával;

- a tápkábel hossza 2,5 m;

- a LED rész hossza 8 méter.

TWS100STPBEU

Adatlap

Fény színe
Multicolor
Tipologie decoratiune
Instalatie/ghirlanda
Világítás
LED
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl