Live chat
  • Új
XXL puzzle szőnyegek, PROCART, EVA hab, 100x100 cm, 2 cm vastag, csúszásmentes, kétszínű

XXL puzzle szőnyegek, PROCART, EVA hab, 100x100 cm, 2 cm vastag, csúszásmentes, kétszínű

A termék megvásárlásával akár 711 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 711 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 142 Ft.

XXL puzzle szőnyeg 100x100 cm, EVA hab, vízálló, csúszásmentes, otthonra, óvodákba, játszóterekre, kétszínű darabok

7 118 Ft
Adóval együtt
Szín
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
XXL puzzle szőnyegek, PROCART, EVA hab, 100x100 cm, 2 cm vastag, csúszásmentes, kétszínű
Adóval együtt
Confirma Confirma

XXL puzzle szőnyegek, EVA hab, 100x100 cm, 2 cm vastag, csúszásmentes, kétszínű

A kirakós szőnyeg kiváló lehetőség a gyermekek biztonságos és kényelmes játszóhelyének kialakítására. Nem mérgező és környezetbarát anyagból készült, biztonságos a gyermekek számára, és nem tartalmaz káros anyagokat. Az EVA hab csúszásmentes anyag, ideális a gyermekek számára. Ütés- és kopásálló, puha és kényelmes felületet biztosít a játékhoz.

Otthon, óvodákban, bölcsődékben vagy különböző játszótereken használható, ütés- és kopásálló. Sikeresen használható a harcművészetekhez alkalmas terek kialakítására is.

A puha, ütésálló EVA-hab védelmet nyújt a játék közbeni esések ellen, elnyeli az ütődéseket. A csúszásmentes felület biztosítja a stabilitást és megakadályozza a csúszást, így a gyerekek biztonságosan élvezhetik a játékidőt.

A szőnyeg puzzle-szerű darabokból áll, amelyek könnyen és gyorsan összeilleszthetők, hogy egy összefüggő szőnyeget alkossanak, vagy külön-külön is használhatók. Ez a moduláris kialakítás rugalmasságot biztosít a játéktér elrendezésében és testre szabásában, miközben a gyermekek motoros és problémamegoldó készségeit is fejleszthetik.

A 100x100 cm-es és 2 cm vastagságú szőnyeg elegendő játékteret biztosít a gyermekek számára a szabad játékhoz és szórakozáshoz. A nagyvonalú méretek lehetővé teszik a játéktér bővítését vagy átalakítását a család igényei és preferenciái szerint.

Specifikációk:

- Gyermek kirakós szőnyeg;

- ideális otthonába, óvodákba, játszóterekre;

- csúszásmentes felület;

- ütés- és kopásálló;

- védelmet nyújt az esések ellen;

- könnyen tisztítható;

- vízálló;

- két színes oldallal;

- EVA hab anyag;

- vastagsága 2 cm;

- darab mérete 100x100 cm.

A termék a következő színekben kapható: piros/kék, sárga/kék, sárga/zöld, fekete/szürke. A kívánt szín a fenti színválasztó segítségével választható ki.

EVA100RB

Megadott referenciák

ean13
6426034546453
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl