Procart Gyermek játékmikrofon, állítható állvánnyal 106 cm, hangerősítővel, MP3, okostelefon csatlakozóval, rózsaszín

Procart Gyermek játékmikrofon, állítható állvánnyal 106 cm, hangerősítővel, MP3, okostelefon csatlakozóval, rózsaszín

A termék megvásárlásával akár 332 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 332 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 66 Ft.

Játékmikrofon, állítható magasságú állvánnyal, maximum 106 cm, hangerősítővel, MP3, okostelefon és tablet csatlakoztatással, rózsaszínű

3 328 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Procart Gyermek játékmikrofon, állítható állvánnyal 106 cm, hangerősítővel, MP3, okostelefon csatlakozóval, rózsaszín
Adóval együtt
Confirma Confirma

Gyermek játékmikrofon, állítható állvánnyal 106 cm, hangerősítővel, MP3, okostelefon csatlakozóval, rózsaszín

A játékmikrofonnal igazi sztárrá válik a kicsi, ideális a zenét, az éneklést és a tánckoreográfiát szerető gyermekek számára. A mikrofon állítható magasságú állvánnyal rendelkezik. A vonzó rózsaszín kialakítású mikrofon lehetővé teszi gyermeke számára, hogy kifejezze kreativitását és fejlessze művészi tehetségét.

A mikrofon hangerősítővel van felszerelve, így a kicsi igazi művésznek érezheti magát a színpadon. MP3-csatlakozóval is rendelkezik, így a kislány együtt énekelhet kedvenc zenéivel. Az okostelefon vagy táblagép csatlakoztatásának lehetőségével gyermeke rögzítheti saját hangját, vagy énekelheti kedvenc dallamait.

Az állvány állítható magasságú, így a kislány kényelmesen játszhat, és igazi sztárnak érezheti magát a színpadon. A kiváló minőségű anyagokból készült mikrofon tartós és biztonságos a gyermekek számára.

Specifikációk:

- Játékmikrofon;

- állvánnyal ellátva;

- ajánlott életkor 3 éves kortól;

- állítható magasság 106 cm-ig;

- hangerősítő;

- MP3, okostelefon, táblagép csatlakozóaljzat;

- nagyon tiszta hangzású hangszóró;

- ON-OFF gomb;

- tápellátás 3 x AA 1,5 V-os elem (nem tartozék);

- méretei 20x20x20x106 cm;

- doboz mérete 97x38x90 cm;

- műanyag;

- rózsaszín szín.

Figyelem!

A termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül forgalomba. A weboldalon található képek csak tájékoztató jellegűek. Az árnyalat, a tónus és a színintenzitás a monitortól függően változhat. A megadott tartalom vagy színek eltérhetnek a csomagoláson látható fotóktól.

A csomagolás nem játék, azt egy felnőttnek kell eltávolítania, visszaszereznie és eldobnia, mielőtt gyermeknek adná használatra. A termék zacskóba csomagolva lehet, és a gyermek közeléből el kell távolítani, mivel fennáll a fulladás veszélye. A termék használata felnőtt felügyelete mellett ajánlott. A termék apró részeket tartalmazhat, amelyeket a kisgyermekek lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, és így fulladásveszélyt jelenthetnek. Ha ilyen részeket nyeltek le, azonnal forduljon szakemberhez. A deformálódott, törött vagy szétszedett kis alkatrészeket tartsa távol a gyermekektől.

Tartsa meg a címkéket későbbi használatra. Tartsa a terméket tűztől távol, és ne tegye ki magas hőmérsékletnek és páratartalomnak.

Az anyag, amelyből a termék készült, egészségre ártalmatlan és nem mérgező. A terméket a nemzetközi szabványok szerint tesztelték. Nem ajánlott 3 év alatti gyermekek számára!

A termék 3 db AA 1,5V-os elemmel működik (nem tartozék). Az elemeket szárazon, felnőtt által a megfelelő helyzetben, a feltüntetett polaritás betartásával kell behelyezni. Az elemtartónak tisztának kell lennie. A lemerült elemeket a hatályos előírásoknak megfelelően ki kell cserélni és újra kell hasznosítani. Ha a játékot hosszabb ideig nem használják, az elemeket az újrahasznosításig ki kell venni. Ne töltse újra a nem újratölthető elemeket. Az újratölthető elemeket újratöltés előtt ki kell venni a játékból. Csak felnőtt használhatja őket. Ne használjon különböző típusú elemeket, ne használjon régi és új elemeket együtt. Ne zárja rövidre az áramforrást az esetleges kockázatok elkerülése érdekében.

Az elemek beszereléséhez szükséges, hogy egy felnőtt először egy csavarhúzóval kicsavarja a speciális hely fedelén lévő védőcsavart, majd a polaritás betartásával helyezze be az elemeket. Ezután zárja le a rekeszt, és rögzítse a biztonsági csavarral. Figyelem! Ne használjon újratölthető elemeket elemekkel együtt a termék működtetéséhez.

355290
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl