Live chat
BEOK Hordozható digitális termosztát, fogadóegységgel, programozható, iOS/Android, padlófűtés kompatibilis, USB csatlakozóval

BEOK Hordozható digitális termosztát, fogadóegységgel, programozható, iOS/Android, padlófűtés kompatibilis, USB csatlakozóval

A termék megvásárlásával akár 4527 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 4527 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 905 Ft.

Intelligens programozható termosztát fogadóegységgel, iOS/Android vezérléssel, központi gáz- és padlófűtéssel, hangvezérléssel, elemekkel és USB-vel.

45 274 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
BEOK Hordozható digitális termosztát, fogadóegységgel, programozható, iOS/Android, padlófűtés kompatibilis, USB csatlakozóval
Adóval együtt
Confirma Confirma

Hordozható digitális termosztát, fogadóegységgel, programozható, iOS/Android, padlófűtés kompatibilis, USB csatlakozóval újratölthető.

Intelligens, programozható termosztát, több funkció az egyéni beállításokhoz

Az intelligens termosztát gáz központi fűtéshez és padlófűtéshez használható, több funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a napi igényeknek megfelelően testre szabhatja a beállításokat.

A padlófűtő berendezés működési állapotát úgy tudja szabályozni, hogy összehasonlítja az otthonában lévő hőmérsékletet a beállított hőmérséklettel, a beépített érzékelők segítségével érzékeli, ha a hőmérséklet túl magas vagy túl alacsony, így intelligens módon segít energiát megtakarítani.

A termosztát segít abban, hogy otthonát az Ön igényeinek megfelelő, kényelmes térré alakítsa, így beállíthatja azokat az időpontokat, amikor a termosztát az Ön napi ütemtervének megfelelően működik. Heti rendszerben programozható, a hőmérsékletet otthonában úgy állíthatja be, hogy az megfeleljen az Ön hétköznapi időbeosztásának és az otthon tartózkodási idejének, így testre szabhatja a hőkomfortot az Ön életmódjához.

Távvezérlés iOS/Androidon keresztül, hangvezérlés, Tuya Smart/Smart Life

Az intelligens termosztát lehetővé teszi a hőmérséklet távvezérlését okostelefonjával a Tuya Smart/Smart Life online alkalmazáson keresztül. Mostantól intelligens módon takaríthat meg energiát, hiszen bárhonnan alacsonyabb hőmérsékletet állíthat be a szobájában, vagy kikapcsolhatja a fűtést, ha senki sincs otthon. A termosztát emellett támogatja a hangvezérlést is az Amazon Alexa vagy a Google Assistant segítségével.

Jellemzők:

- Intelligens szobatermosztát;

- gázközponti fűtés és padlófűtés;

- LCD kijelző és forgatógomb;

- WiFi (opcionális);

- távirányító: Tuya Smart/Smart Life alkalmazás;

- hangvezérlés: kompatibilis az Amazon Alexa vagy a Google Assistant szolgáltatással;

- hetente programozható;

- gyermekbiztonsági funkció;

- 100 m kommunikációs távolság a vevőkészüléktől;

- hőmérséklet-tartomány beállítása: 5 és 95 Celsius fok;

- üzemi hőmérséklet: -5 és +50 Celsius fok;

- Mérési pontosság: 0,1 Celsius-fok;

- hőmérsékleti pontosság beállítása: 0,5 Celsius fok;

- a védelem mértéke: IP20;

- frekvencia: 433 MHz (FSK), WiFi;

- tápellátás: USB Type-C kábel (tartozék) vagy 2 x AA 1,5 V-os alkáli elem (nem tartozék);

- méretek 118x86x24 cm;

- fekete fehér szín.

Receiver

- Tápegység: AC100 ~240V; 50/60Hz;

- fogyasztás: max. 1W;

- üzemi hőmérséklet: -5 és +50 Celsius fok;

- kommunikációs távolság a termosztáttal: 100 m;

- frekvencia: 433 MHz (FSK);

- méretek 86x86x26 cm;

- fekete színű.

BOT-T9N-WIFI
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl