• Új
Procart Festő- és rajzkészlet, 208 darab, kreatív készlet, ceruzák, vízfestékek, zsírkréták, papírtartó, rózsaszín táska.

Procart Festő- és rajzkészlet, 208 darab, kreatív készlet, ceruzák, vízfestékek, zsírkréták, papírtartó, rózsaszín táska.

A termék megvásárlásával akár 394 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 394 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 79 Ft.

Kreatív készlet gyerekeknek, 208 darab, ceruzák, vízfestékek, zsírkréták, papírtartó, számos kiegészítő, rekeszes táska, hordozófogantyúval, rózsaszín

3 943 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Procart Festő- és rajzkészlet, 208 darab, kreatív készlet, ceruzák, vízfestékek, zsírkréták, papírtartó, rózsaszín táska.
Adóval együtt
Confirma Confirma

Festő- és rajzkészlet gyermekeknek, 208 darab, kreatív készlet, ceruzák, vízfestékek, zsírkréták, papírtartó, rózsaszín táska.

A kreatív festő- és rajzkészlet 208 darabot tartalmaz, így ideális választás a fiatal művészek számára. A kreatív készlet élénk, strapabíró színekben pompázó eszközök és kiegészítők széles választékát kínálva serkenti a kicsik fantáziáját. A ceruzák és zsírkréták kiváló minőségűek, így biztosítják a színek egyenletes felvitelét. A készlet kiváló minőségű színes ceruzákat, pasztellkrétákat, vibráló vízfestékeket és zsírkrétákat, valamint a kicsik kreativitásának kifejezésére szolgáló kiegészítőket tartalmaz. A mellékelt összecsukható papírtartó tökéletes az egyidejű rajzoláshoz vagy festéshez, és két gyermek számára is alkalmas.

Mind a 208 darab egy rózsaszín hordtáskában van rendszerezve, így biztosítva a művészeti eszközök tökéletes rendszerezését. A táska jól strukturált rekeszei lehetővé teszik, hogy gyorsan és könnyen megtaláld bármelyik darabot, amire szükséged van, így értékes időt takaríthatsz meg.

A rózsaszín táska praktikus és vonzó, így könnyen magaddal viheted az iskolába, a művészeti órákra vagy a nyaralásra. A 208 darabos készlet minden szükséges eszközt biztosít a kicsik számára, hogy szabadon kifejezhessék kreativitásukat és művészi tehetségüket.

Specifikációk:

- festő-és rajzkészlet;

- ajánlott életkor 3 éves kortól;

- kreatív készlet 208 darabból;

- hordozható rekeszes táska;

- hordozófogantyúval;

- összecsukott bőrönd mérete 27,5x32x5 cm;

- rózsaszín színű.

A készlet tartalmazza:

- szállító táska;

- összecsukható papírtartó;

- 24 ceruza;

- 24 zsírkréta;

- 48 pasztellkréta;

- 18 vízfesték;

- 24 mini filctoll;

- 30 gemkapocs;

- papírlapok;

- 4 kerek csipesz;

- paletta;

- ragasztó;

- radír;

- HB ceruza;

- csipesz;

- vonalzó;

- hegyező;

- radírszivacs.

Figyelem!

A termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül forgalomba. A weboldalon található képek csak tájékoztató jellegűek. Az árnyalat, a tónus és a színintenzitás a monitortól függően változhat. A megadott tartalom vagy színek eltérhetnek a csomagoláson látható fotóktól.

A csomagolás nem játék, azt egy felnőttnek kell eltávolítania, visszaszereznie és eldobnia, mielőtt gyermeknek adná használatra. A termék zacskóba csomagolva lehet, és a gyermek közeléből el kell távolítani, mivel fennáll a fulladás veszélye. A termék használata felnőtt felügyelete mellett ajánlott. A termék apró részeket tartalmazhat, amelyeket a kisgyermekek lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, és így fulladásveszélyt jelenthetnek. Ha ilyen részeket nyeltek le, azonnal forduljon szakemberhez. A deformálódott, törött vagy szétszerelt kis alkatrészeket tartsa távol a gyermekektől.

Tartsa meg a címkéket későbbi használatra. Tartsa a terméket tűztől távol, és ne tegye ki magas hőmérsékletnek és páratartalomnak.

Az anyag, amelyből a termék készült, egészségre ártalmatlan és nem mérgező. A terméket a nemzetközi szabványok szerint tesztelték. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott!

Egyes termékek színezéket tartalmaznak, amelyek a tevékenységek során foltokat hagyhatnak. Javasoljuk, hogy a gyermekek viseljenek overallt, festő védőkötényt vagy olyan ruhát, amely takarja a bőrüket és védi a játékteret. Ha a festékek bőrrel vagy szemmel érintkeznek, kérjük, azonnal öblítse le bő hideg vízzel. Ha irritáció alakul ki, forduljon orvoshoz.

208A-PINK
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl