Kruzzel LED író- és rajzolótábla, 8.5 hüvelyk, újraírható, automatikus törlőgomb, fekete színű

Kruzzel LED író- és rajzolótábla, 8.5 hüvelyk, újraírható, automatikus törlőgomb, fekete színű

A termék megvásárlásával akár 130 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 130 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 26 Ft.

LED-es író- és rajzolótábla, 8.5 hüvelyk, újraírható, automatikus törlőgomb, zár/feloldó gomb, tápegység 1 CR 2025 elem, fekete színű

1 300 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Kruzzel LED író- és rajzolótábla, 8.5 hüvelyk, újraírható, automatikus törlőgomb, fekete színű
Adóval együtt
Confirma Confirma

LED író- és rajzolótábla, 8,5 hüvelyk, újraírható, automatikus törlőgomb, fekete színű

A 8.5 hüvelykes LED-es író- és rajzolótábla olyan funkciókkal, mint az újraírható felbontás és az automatikus törlés gomb, praktikus és kreatív lehetőséget nyújt jegyzetek, vázlatok és rajzok készítéséhez. A tábla felülete újraírható, így a felhasználó többször is írhat és rajzolhat anélkül, hogy papírt vagy más anyagokat fogyasztana, így gazdaságos és tartós megoldás.

A táblagéphez egy stylus toll is tartozik, amely speciálisan kialakított helyet kapott a táblagép tokjában, így nem fog elveszni a táblagép hordozásakor.

Az automatikus törlés gombnak köszönhetően a felhasználó gyorsan és könnyedén törölheti a tartalmat a táblagépről, felkészítve azt az új ötletek és alkotások számára. Ha a mentett információ nagyon fontos, és hosszabb ideig szeretné megőrizni, akkor a képernyőt lezárhatja, így senki sem törölheti véletlenül.

A termék fekete színben kapható, és a csomagban található CR2025 elemmel működik.

Specifikációk:

- LED grafikus tábla;

- ajánlott életkor 3 éves kortól;

- unisex;

- írásra és rajzolásra tervezték;

- ceruzát tartalmaz;

- a ceruza külön helyet kapott a táblagép tokjában;

- automatikus törlőgomb;

- a tábla hátulján található zár/kioldó gomb;

- 8.5 hüvelykes képernyőátló;

- méretei 14,2 x 21,5 cm (szélesség x magasság);

- toll hossza 12,3 cm;

- súlya 102 gramm;

- energiaellátás 1 CR 2025 elem;

- ABS anyag;

- színe fekete.

Figyelem!

A termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül forgalomba. A weboldalon található képek csak tájékoztató jellegűek. Az árnyalat, a tónus és a színintenzitás a monitortól függően változhat. A megadott tartalom vagy színek eltérhetnek a csomagoláson látható fotóktól.

A csomagolás nem játék, azt egy felnőttnek kell eltávolítania, visszaszereznie és eldobnia, mielőtt használatra átadná gyermekének. A termék zacskóba csomagolva lehet, és a gyermek közeléből el kell távolítani, mivel fennáll a fulladás veszélye. A termék használata felnőtt felügyelete mellett ajánlott. A termék apró részeket tartalmazhat, amelyeket a kisgyermekek lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, és így fulladásveszélyt jelenthetnek. Ha ilyen részeket nyeltek le, sürgősen forduljon szakemberhez. A deformálódott, törött vagy szétszerelt kis alkatrészeket tartsa távol a gyermekektől.

Tartsa meg a címkéket későbbi használatra. Tartsa a terméket tűztől távol, és ne tegye ki magas hőmérsékletnek és páratartalomnak.

Az anyag, amelyből a termék készült, egészségre ártalmatlan és nem mérgező. A terméket a nemzetközi szabványok szerint tesztelték. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott! 

A termék egy CR2025 típusú elem behelyezésével működik (nem tartozék). Az elemet felnőttnek kell behelyeznie az elemtartóba a megfelelő pozícióban, a jelzett polaritás betartásával. Az elemtartónak tisztának kell lennie. A lemerült elemet a hatályos előírásoknak megfelelően ki kell cserélni és újra kell hasznosítani. Ha a játékot hosszabb ideig nem használják, vegye ki az elemet, amíg újrahasznosításra nem kerül. Ne töltse újra a nem újratölthető elemeket. Az újratölthető elemeket újratöltés előtt ki kell venni a játékból. Csak felnőtt használhatja őket. Ne használjon különböző típusú elemeket, ne használjon régi és új elemeket együtt. Ne zárja rövidre az áramforrást az esetleges kockázatok elkerülése érdekében.

Az elemek beszereléséhez szükséges, hogy egy felnőtt először csavarhúzóval kicsavarja a speciális hely fedelén lévő védőcsavart, Helyezze be az elemeket a polaritás betartásával. Ezután zárja le a rekeszt, és rögzítse a biztonsági csavarral. Figyelem! Ne használjon újratölthető elemeket elemekkel együtt a termék működtetéséhez.

IS00022454
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl