Grafikus tábla rajzoláshoz, újraírható, stylus tollal, 8.5 hüvelykes képernyő, kék színű

Grafikus tábla rajzoláshoz, újraírható, stylus tollal, 8.5 hüvelykes képernyő, kék színű

A termék megvásárlásával akár 260 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 260 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 52 Ft.

Mafiti

Grafikus tábla rajzoláshoz, újraírható, tollal, 8.5 hüvelykes képernyő, zár/kioldó gomb, automatikus törlés gomb, 1 CR2025 elem, kék színű

2 600 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Grafikus tábla rajzoláshoz, újraírható, stylus tollal, 8.5 hüvelykes képernyő, kék színű
Adóval együtt
Confirma Confirma

Grafikus tábla rajzoláshoz, újraírható, stylus tollal, 8.5 hüvelykes képernyő, kék színű

A grafikus tablet tollal rendelkezik, amellyel precízen írhat és rajzolhat, a 8.5 hüvelykes kijelzőn pedig élénk és valósághű színeket láthat. Akár jegyzeteket írsz, akár részletes illusztrációkat rajzolsz, ez a kijelző kiváló tisztaságot biztosít.

A táblagépen automatikus törlőgomb található, így a kicsik bármikor könnyedén törölhetik a rajzokat, amikor csak akarják, a táblagép hátoldalán pedig egy záró- és feloldó gomb található, hogy szükség esetén elmenthessék a fontos információkat. A mellékelt ceruzának is van egy speciálisan kialakított helye a táblagép tokjában, így nem fog elveszni a táblagép hordozásakor.

A termék egy CR2025-ös elem segítségével működik, amely könnyen cserélhető. A táblagép kialakítása vonzó, kék árnyalatú, kifejezetten a gyermekek figyelmének felkeltésére tervezett.

A tablet teljes mérete 25,3 x 15,3 x 0,5 cm.

Specifikációk:

- Újraírható tablet;

- írásra és rajzolásra;

- LCD képernyő;

- stylus toll;

- a ceruzának külön helye van a táblagép tokjában;

- automatikus törlőgomb;

- a tablet hátoldalán található zár/kioldó gomb; - a tollhurok rögzítésére szolgáló lyukak;

- 8,5 hüvelykes képernyő képátlója;

- a táblagép méretei 25,3 x 15,3 x 0,5 cm (magasság x szélesség x vastagság);

- tápegység 1 CR2025 elem;

- ABS anyag;

- színe fekete, kék.

FIGYELEM!

A termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül forgalomba. A weboldalon található képek csak tájékoztató jellegűek. A színek árnyalata, tónusa és intenzitása a képernyőtől függően változhat. A megadott tartalom vagy színek eltérhetnek a csomagoláson látható fotóktól.

A csomagolás nem játék, azt egy felnőttnek kell eltávolítania, visszaszereznie és eldobnia, mielőtt gyermeknek adná használatra. A termék zacskóba csomagolva lehet, és a gyermek közeléből el kell távolítani, mivel fennáll a fulladás veszélye. A termék használata felnőtt felügyelete mellett ajánlott. A termék apró részeket tartalmazhat, amelyeket a kisgyermekek lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, és így fulladásveszélyt jelenthetnek. Ha ilyen részeket nyeltek le, azonnal forduljon szakemberhez. A deformálódott, törött vagy szétszerelt kis alkatrészeket tartsa távol a gyermekektől.a címkéket őrizze meg későbbi használatra. Tartsa a terméket tűztől távol, és ne tegye ki magas hőmérsékletnek és páratartalomnak.

Az anyag, amelyből a termék készült, egészségre ártalmatlan és nem mérgező. A termék a nemzetközi szabványoknak megfelelően tesztelt. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott! 

A termék egy CR2025 elemmel működik (nem tartozék) Az elemeket szárazon, felnőtt által a megfelelő pozícióban, a jelzett polaritás betartásával kell behelyezni. Az elemtartónak tisztának kell lennie. A lemerült elemeket a hatályos előírásoknak megfelelően ki kell cserélni és újra kell hasznosítani. Ha a játékot hosszabb ideig nem használják, az elemeket az újrahasznosításig ki kell venni. Ne töltse újra a nem újratölthető elemeket. Az újratölthető elemeket újratöltés előtt ki kell venni a játékból. Csak felnőtt használhatja őket. Ne használjon különböző típusú elemeket, ne használjon régi és új elemeket együtt. Ne zárja rövidre az áramforrást az esetleges kockázatok elkerülése érdekében.

Az elemek beszereléséhez szükséges, hogy egy felnőtt először csavarhúzóval kicsavarja a speciális hely fedelén lévő védőcsavart, Helyezze be az elemeket a polaritás betartásával. Ezután zárja le a rekeszt, és rögzítse a biztonsági csavarral. Figyelem! Ne használjon újratölthető elemeket elemekkel együtt a termék működtetéséhez.

Mafiti
MAFITITABLET-2
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl