Live chat
PROCART Játék pénztárgép, termék szkenner, mikrofon, termékkosár, pénz, 24 kiegészítő, zenei effektek, 25x16x15 cm

PROCART Játék pénztárgép, termék szkenner, mikrofon, termékkosár, pénz, 24 kiegészítő, zenei effektek, 25x16x15 cm

A termék megvásárlásával akár 1032 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 1032 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 206 Ft.

Szerepjáték gyerekeknek, intelligens pénztárgép, szkenner, mikrofon, bevásárlókosár, pénz, 24 kiegészítő, zene, 25x16x15 cm, 3 éves kortól

10 326 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
PROCART Játék pénztárgép, termék szkenner, mikrofon, termékkosár, pénz, 24 kiegészítő, zenei effektek, 25x16x15 cm
Adóval együtt
Confirma Confirma

Játék pénztárgép, termék szkenner, mikrofon, termékkosár, pénz, 24 kiegészítő, zenei effektek, 25x16x15 cm

A játékpénztárgép szerepjáték a kisgyermekek számára, egy valódi készülék másolata, amely serkenti a kreativitást és fejleszti a szociális készségeket. Ez a komplex játék tartalmaz egy termékleolvasót, egy funkcionális mikrofont, bevásárlókosarat, élelmiszereket, műpénzt, összesen 24 tartozékot. A 25x16x15 cm-es méretekkel rendelkező játék tökéletesen alkalmas a gyermekek  számára.

A szkenner használatával a gyerekek utánozhatják a vásárlás folyamatát, és megismerkedhetnek a pénz értékével és a tranzakciókkal. A beépített mikrofonnak köszönhetően különleges ajánlatokat hirdethetnek, fejlesztve ezzel kommunikációs készségüket. A hozzáadott termékkosár és a kiegészítők fokozzák a játék realizmusát, és lehetőséget adnak nekik a különböző termékek megismerésére.

A játék pénztárgép tartós és biztonságos anyagokból készült, és 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára. Ez egy olyan oktatójáték, amely segít a gyermekeknek megérteni az őket körülvevő világot a játék és az utánzás segítségével. Tökéletes egyéni vagy csoportos játékhoz, ez a játék ideális ajándék minden kíváncsi, felfedezésre vágyó gyermek számára. 

A pénztárgép több interaktív funkcióval rendelkezik: szkenner a termékek és az árak azonosításához; elszámolási módszer, hanghatásokkal a készpénzes/hitelkártyás fizetéshez; a zenei funkció 23 dalt tartalmaz. 3 db 1,5-es AA elemmel működik (nem tartozék).

Specifikációk:

- játék pénztárgép;

- ajánlott életkor 3 éves kortól;

- 24 tartozékot tartalmaz;

- termékolvasóval, bemondó mikrofonnal, hangfelismeréssel, számítógéppel felszerelt;

- tartalmazza: bevásárlókosár, zöldségek, vizes palack, 2 üdítő, fagylaltos doboz, sütis doboz, 6 érme, 7 bankjegy, hitelkártya;

- hangeffektek, 23 dal;

- 3 db 1,5-es AA elem (nem tartozék);

- méretek 25x16x15 cm;

- ABS anyag;

- többszínű.

GL578864
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl