Hőnyomtató - a leginnovatívabb nyomtatóeszköz!

By : Melinda - Categories : Default

 

Mindig a legjobb és legmegbízhatóbb termékeket és felszereléseket keressük, hogy megkönnyítsük munkánkat vagy cégünk működését, amelyekre bármikor és bárhol számíthatunk, és ebben a tekintetben megemlíthetjük ezeket a hőnyomtatókat, a nagy teljesítményű és hordozható nyomtatóeszközöket, amelyek ideálisak a különböző tevékenységi területeken. A hőnyomtató olyan nyomtatóeszköz, amely hő segítségével viszi át a képet a papírra. A nyomtatási minőségnek, a sebességnek és a technológiai fejlődésnek köszönhetően ezek a hőnyomtatók nagyon népszerűvé váltak, és sikeresen használják őket különböző iparágakban, például a szállodaiparban, az egészségügyben, a bankszektorban stb.

A hőnyomtatók legfontosabb előnyei közé tartoznak:

  •  nincs szükség tinta- vagy szalagkazettára a nyomtatáshoz.
  •  nagyon egyszerű a használatuk, mindössze néhány gombot tartalmaznak, amelyek előre beállított parancsokkal rendelkeznek  
  • nem zajosak, kis méretűek és bármilyen tevékenységi területre illeszkednek
  •  hatékonyak és gyorsak a címkék, nyugták és awb-k nyomtatásában  
  • más nyomtatókhoz képest tartósak
  • alacsony áron értékesítik őket

A következőkben részletesen bemutatjuk a két legreprezentatívabb hőnyomtatót, amelyek számos területen sajátos és hasznos funkciókkal rendelkeznek. Íme a nyomtatók, amelyekről beszélünk:

 

Hordozható Bluetooth hőnyomtató

Ez a kis hordozható bluetooth-os hőnyomtató nagyon hasznos nyomtatóeszköz, mert a mobiltelefonjáról nyomtathat adatokat a tartózkodási helyétől függetlenül, Bluethooton keresztül működik és a hőnyomtatási eljárást használja, emellett gyors, hatékony és nem zajos.

Könnyen telepíthető és beüzemelhető, kompatibilis a Windows, az iOS vagy az Android számos verziójával, és az USB-csatlakozó révén ez a nyomtató akár a számítógéphez is csatlakoztatható. A Bluethooth funkció révén a nyomtatás rendkívül egyszerű, így könnyen nyomtathat nyugtákat, jegyeket, számlákat, címkéket a különböző tevékenységi területekhez.

Kompakt kivitelben, az akkumulátor töltöttségi szintjének könnyű megtekintését biztosító átlátszó fedéllel, automatikus Bluetooth alvó funkcióval, energiatakarékos 57x50 mm-es papírtartóval ez a hőnyomtató ideális nyomtatóeszköz. Egy ilyen nyomtató az 57 mm-es hőpapírtekerccsel működik, amely ideális a monokróm nyomtatáshoz.

imprimanta termica portabila

Nyomtató AWB-khez és hőcímkékhez

Ez a Windows és Linux operációs rendszerekkel kompatibilis hőnyomtató USB-kábelen keresztül csatlakoztatható minden olyan eszközhöz, amely rendelkezik AWB-k és hőcímkék csatlakozási funkcióival és operációs rendszerével. Egy ilyen AWB és hőcímke nyomtató 127 mm/s sebességgel nyomtat, sőt, képes az információkat közvetlenül az SD-kártyáról nyomtatni, így kényelmesen, hatékonyan és gyorsan átvihető a hőpapírra.

Ezeknek a termikus nyomtatóknak nagyon alacsony az üzemeltetési költsége, és a nyomtatási módszer nem igényel tintát vagy szalagot, hanem termikus címketekerccsel, AWB nyomtatással működik, hatékony és kiváló minőségű módja a tiszta és gyors nyomtatásnak mind a címkék, mind az AWB-k esetében.

Egy ilyen nyomtató különösen hasznos a csomagküldő cégek számára, amelyek mindig rendelkeznek gyors és hatékony AWB vagy hőcímke nyomtató berendezéssel.

Imprimanta termica AWB si etichete termice

Tehát, ha nagy teljesítményű, kis méretű nyomtatóberendezést keres, amely egyszerűen, gyorsan és drága kellékek nélkül működik, a Rademi.hu azt javasolja, hogy böngésszen a hőnyomtatók virtuális katalógusában, és vásárolja meg bizalommal a szükséges termékeket!

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Föl