• -62%
UVC ózon baktériumölő lámpa, 150W cső, hordozható, távirányító, időzítő, mozgatható kar, 180 nm

UVC ózon baktériumölő lámpa, 150W cső, hordozható, távirányító, időzítő, mozgatható kar, 180 nm

A termék megvásárlásával akár 3109 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 3109 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 622 Ft.

UVC ózon baktériumölő lámpa, 150 W-os cső, hordozható, távirányító, időzítő, mozgatható kar, 180 négyzetméteres hatótávolság, multifunkcionális, 99%-os sterilizálási arány

31 097 Ft Mentés 51 798 Ft
82 895 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
UVC ózon baktériumölő lámpa, 150W cső, hordozható, távirányító, időzítő, mozgatható kar, 180 nm
Adóval együtt
Confirma Confirma

UVC ózon baktériumölő lámpa, 150W cső, hordozható, távirányító, időzítő, mozgatható kar, 180 nm

UVC+Ozone sterilizáló lámpa, teljesítmény 150W, hatékonyság 180 négyzetméteres helyiségekben

A baktériumölő lámpa két funkciót kombinál, nevezetesen az UVC-sugarakat és az ózont, és így fokozott hatékonysággal fertőtleníti a helyiségeket, valamint megakadályozza a vírusok és veszélyes baktériumok terjedését. A cső teljesítménye 150 W, hullámhossza 185 nm és 253,7 nm.

A lámpa sterilizálási aránya 99%, és nyilvános helyeken való használatra szánták: kórházakban, klinikákon, orvosi rendelőkben, iskolákban, szépségszalonokban, szállodákban, gyógyszeriparban vagy élelmiszeriparban. A baktériumölő lámpa hatótávolsága 180 négyzetméterig terjed.

Távvezérlés távirányítóval, időzítő funkció

A távirányító 10 m-es hatótávolsággal rendelkezik, és segít a lámpa be- és kikapcsolásában, megvédve Önt a káros UVC-sugárzástól. A lámpa testén található időzítő segít a gazdaságos és maximális hatékonyságú használatban a helyiség méretétől függően.

Multifunkcionális és hordozható, 99%-os sterilizálási arány

Hordozható, 4 forgatható kerékkel és megállítóval rendelkezik a könnyű szállítás érdekében, valamint mozgatható karral, amely lehetővé teszi a szükség szerinti beállítást.

A lámpa többfunkciós, és olyan fontos funkciókat lát el, mint a sterilizálás, fertőtlenítés, atkák és allergének, gombák, vírusok, baktériumok, egyéb mikroorganizmusok és formaldehid eltávolítása.

A lámpa ultraibolya sugarai a mikroorganizmusok DNS-ét károsítják, így azok elveszítik szaporodási képességüket és ártalmatlanná válnak. Az ózon viszont a közvetlen UV-sugaraktól távol eső helyekre is eljuthat, károsítva a lipidbevonatot, ami maradandó RNS-károsodáshoz vezet. A hatást kiegészíti a 185 nm-es hullámhosszon történő ózonozás, amely 99,9%-os hatékonysággal fertőtleníti és sterilizálja a helyiségeket és felületeket.

A lámpa teljes egészében rozsdamentes acélból készült, amely anyag nem változtatja meg összetételét, ha UVC-sugárzásnak van kitéve.

Figyelem! Használat közben tilos emberi vagy állati személyzet tartózkodása a helyiségben! Kerülje a közvetlen szemkontaktust a lámpa által kibocsátott fénnyel, és ne tegye ki a bőrét a sugaraknak!

A lámpa bekapcsolásához először be kell állítani az időzítőt a kívánt időre. Ezután nyomja meg a távirányító ON/OFF gombját a lámpa azonnali bekapcsolásához.

Specifikációk:

- UVC baktériumölő lámpa;

- hossza 185 - 253,7 nm;

- lámpa teljesítménye 150W;

- fedett terület 180 nm;

- időzítő és távirányító 15/30/60 percig;

- a távirányító egy 23A elemmel működik (nem tartozék);

- 230V-os hálózati tápegység;

- frekvencia 50Hz;

- hordozható, 4 kerékkel felszerelve a könnyű szállításhoz;

- mobil kar;

- 180 fokos forgatás;

- nem használható emberi személyzet vagy állatok közelében;

- alkalmas kórházak, orvosi rendelők, iskolák, szállodák, sportcsarnokok stb. számára;

- 99%-os sterilizálási arány;

- súlya 4,60 kg;

- fehér szín.

RTV0500002
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl