ProCart® Hordozható UVC baktériumölő lámpa, ózonnal, 150W,rozsdamentes acél, távirányító és időzítővel, 120 nm, germicid hatás

ProCart® Hordozható UVC baktériumölő lámpa, ózonnal, 150W,rozsdamentes acél, távirányító és időzítővel, 120 nm, germicid hatás

A termék megvásárlásával akár 7503 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 7503 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 1 501 Ft.

ProCart® Hordozható UVC baktériumölő lámpa, ózonnal, 150W,rozsdamentes acél, távirányító és időzítővel, 120 nm, germicid hatás

75 039 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
ProCart® Hordozható UVC baktériumölő lámpa, ózonnal, 150W,rozsdamentes acél, távirányító és időzítővel, 120 nm, germicid hatás
Adóval együtt
Confirma Confirma

ProCart® Hordozható UVC baktériumölő lámpa, ózonnal, 150W,rozsdamentes acél, távirányítóval és időzítővel, 120 nm, germicid hatás

Sterilizálás germicid és virucid hatással, fertőtlenítés 150C UVC csővel

A baktericid UVC lámpának erős csíraölő és virucid hatása van, amelyet a 150 W-os ultraibolya cső generál, mind a felületre, mind a levegőre hatva. A cső nagy ereje miatt tökéletes szövetséges, hogy tiszta és steril környezetet teremtsen 120 négyzetméteres helyiségekben, amely alkalmas orvosi rendelőkre, klinikákra, szalonokra, irodákra stb.

Ozon fertőtlenítés a felületekre és a levegőre egyidejűleg, UVC + ózon

Ezzel a lámpával teljes sterilizálást érhet el mind a szoba felületen, mind a levegő. Az ózon különös előnye, hogy a levegőbe olyan helyekre szállítható, ahol a közvetlen UV-sugárzás nem érhető el. A 254 nm hullámhosszú UVC-sugárzás azonnal kiküszöböli a felületekkel érintkező baktériumokat és vírusokat, míg az ózongeneráló lámpák (254 + 185 nm) további virucid hatásúak a szoba levegőjének tisztításával.

 Pusztítás útján kiküszöböli a mikroorganizmusokat, hatékonysága 99,9%

A 254 nm-es rövid hullámhosszú UVC alkalmazásával a mikroorganizmusok DNS- és RNS-szerkezetének magjait inaktiválják és eltávolítják, ezáltal megállítva szaporodásukat. A hatást kiegészíti egy 185 nm hullámhosszon történő ózonálás, amely 99,9% -os hatékonyságot eredményez a helyiségek és a felületek fertőtlenítésében és sterilizálásában.

Hordozható lámpa, amely nagyméretű, 120 nm-es sterilizálási területet fed le

A lámpa előnye, hogy hordozható, mozgása könnyű, erőfeszítés nélkül megvalósítható, a felső fogantyúnak, valamint az ütközővel ellátott forgó kerekeknek köszönhetően a kívánt helyzet könnyen biztosítható.

Teljesen rozsdamentes acélból készült, 120 négyzetméteres méretű, nagy helyiségek sterilizálására és fertőtlenítésére képes, amelynek az összetétele nem változik az ultraibolya sugárzásnak kitéve.

Időzítő és távirányító a kényelmes távirányítás érdekében

A közvetlenül a lámpatestre helyezett időzítő segít a gazdaságos és maximális hatékonyságú használatban a szoba felületétől függően. Így 3 sterilizálási lehetősége van az alábbiak szerint:

- 15 perc 0–60 nm közötti felületekre

- 30 perc 61–80 nm közötti felületekre

- 60 perc 80–120 nm közötti felületekre

A távirányító 10 méteres hatótávolsága segíti a lámpa kikapcsolását, és az UVC-sugárzás káros hatásának megóvása érdekében a csomagban található 23A típusú elemmel működik.

Tápegység, kompakt forma, amely nem foglal sok helyet

A csíraölő lámpa a 220 V-os hálózat tápellátásával működik, és tápkábellel rendelkezik. Egyszerűsített kialakítású, csak a 23,5x20x77 cm méretű kompakt forma és az ultraibolya sugárzásnak ellenálló anyagok hangsúlyozása mellett. A kvarccső élettartama több mint 8000 óra.

Figyelem! Használat közben tilos emberi vagy állati személyzetet jelenlet a helyiségben! Kerülje a közvetlen szemkontaktust a lámpával, és ne tegye ki a bőrt a sugárzásnak!

Jellemzők:

Teljesítmény 150W                        
Sterilizáló felület 120 nm
Felszerelés hordozható
Táplálás 220V
Sterilizációs idő 15 /30 / 60 perc
Cső Quartz
A pinek száma 4 pin
Méretek 23.5x20x77 cm
Szín Szürke



UVCL150W

Adatlap

Fedett terület
120 nm
UV fényerő
150 W
UV lámpa típusa
Hordozható
Állványon
Ozonizálás
Igen
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl