Vízálló autó üléshuzat,az állatok szállításához

Vízálló autó üléshuzat,az állatok szállításához

A termék megvásárlásával akár 1044 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 1044 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 209 Ft.

Vízálló autó üléshuzat,az állatok szállításához

10 445 Ft
Adóval együtt
Szállítási határidő 6-8 nap
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Vízálló autó üléshuzat,az állatok szállításához
Adóval együtt
Confirma Confirma

MŰSZAKI ADATOK:

- szín: fekete.

- teljes méretek (hossz / szélesség): 128 / 138cm.

- súly: 1,4 kg.

Az állatok szállítása az autóban jó módja annak, hogy érdekes helyekre vigye őket, ahol szabadon játszhatnak és futhatnak. Azonban a kutya az autóban történő szállítás közben sok hajat hagyhat az üléseken, amit nagyon nehéz eltávolítani. A szabadban való játék után a kisállat is piszkos lehet, ami további probléma, ha közvetlenül az autó utastérjére szállítják. Az autó védőburkolata olyan megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a kutya / kisállat gyorsan és könnyedén szállíthasson bármely helyen, anélkül, hogy veszélybe kerülne a jármű belsejének szennyeződése.

A bőr vízálló, így nem ér szennyeződés az autó kárpitozásához. Akár ha a kutya nedves,  piszkos, az ülőfelület tiszta marad. A nedvességelnyelő védőburkolat erőssége is megkönnyíti a tisztítást. 

Az állati autósülés is hozzájárul a biztonságos közlekedéshez. 

IS00005403
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl