Live chat
Párásító UV-tisztítással, Deerma, 28W, 4,5 liter, digitális kijelző, Baby Sleep mód

Párásító UV-tisztítással, Deerma, 28W, 4,5 liter, digitális kijelző, Baby Sleep mód

A termék megvásárlásával akár 3347 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 3347 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 669 Ft.

Párásító 25,7 nm-es UV tisztító funkcióval, 4,5 literes tartály, 28 W teljesítmény, digitális kijelző, Baby Sleep mód, időzítő funkció, Deerma ST636W

33 472 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Párásító UV-tisztítással, Deerma, 28W, 4,5 liter, digitális kijelző, Baby Sleep mód
Adóval együtt
Confirma Confirma

Párásító UV-tisztítással, Deerma, 28W, 4,5 liter, digitális kijelző, Baby Sleep mód

2 fokozatú szűrés, a baktériumok 99,9%-át kiküszöböli, Baby Sleep mód

A Deerma ST636W UV Purifier párásító ideális készülék Önnek és családjának, könnyen használható és UV fényes sterilizáló funkcióval rendelkezik, amely a baktériumok akár 99,9%-át is eltünteti és csökkenti a száraz levegő okozta kellemetlenségeket. A többlépcsős szűrőrendszernek köszönhetően hatékony tisztítást biztosít a párásító, amely egy hálószűrőből és egy aktív szénszűrőből áll, amely hatékonyan fogja fel a port, állatszőrt és egyéb szennyeződéseket a helyiségből.

A készülék intelligensen képes fenntartani az optimális páratartalmat abban a helyiségben, ahol található. 45% és 90% között tetszőleges értéket beállíthat, ez folyamatosan állítja a permetezési szintet. A baba pihentető alvásához kiválaszthatja a Baby Sleep üzemmódot, amely aktiválja az UV fénnyel történő sterilizálást, és állandó páratartalmat állít be 65%-ra.

Időzítő funkció, 3 permetezési fokozat, digitális kijelző, illóolaj rekesz

A párásító időzítő funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az üzemidő beállítását úgy, hogy a készülék egy bizonyos idő elteltével automatikusan kikapcsoljon, maximum 12 óráig. A 3 permetezési fokozatnak köszönhetően beállíthatja a helyiség páratartalmát, a fúvókát kifejezetten 360 fokos elforgatásra tervezték, így biztosítva az egyenletes páratartalmat.

A 4 gombos digitális kijelző könnyű hozzáférést biztosít a legfontosabb információkhoz és a párásító funkciókhoz, csak ki kell választani a kívántat. A bőséges, 4,5 literes tartállyal a készülék akár 16 órán át is üzemel egyetlen feltöltéssel. A tartály vízzel való feltöltéséhez nem kell mást tennie, mint kinyitni a fedelet, és hozzáadni a szükséges mennyiségű vizet.

Az otthoni pihentető pillanatok élvezetéhez a párásító rendelkezik egy kiegészítő tárolóval az illóolajok számára, amely lehetővé teszi, hogy az egész helyiséget megtöltse kedvenc parfümével.

Jellemzők:

- párásító UV tisztítással;

- teljesítmény 28 W;

- párásító kapacitás 280 ml / h;

- szűrés 2 fokozatban;

- 3 permetezési szint;

- hálószűrővel és aktív szénszűrővel rendelkezik;

- időzítő funkció;

- Baba alvó üzemmód;

- UV-C fény 253,7 nm-en;

- névleges feszültség 220-240V ~ 50-60 Hz;

- zajszint: <36,5 dB;

- tartály kapacitása 4,5 liter;

- digitális kijelző;

- 360 fokban forgatható szórófej;

- illóolaj tartály;

- méretek 277 x 156 x 270 mm;

- ABS anyag;

- Fehér szín.

027784
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl