• -32%
Elektromos kerékpár, 27.5 hüvelykes, gyorsulás, alumínium 250 W, 25 km/h, rásegített hatótáv, Shimano 7 sebesség

Elektromos kerékpár, 27.5 hüvelykes, gyorsulás, alumínium 250 W, 25 km/h, rásegített hatótáv, Shimano 7 sebesség

A termék megvásárlásával akár 34685 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 34685 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 6 937 Ft.

Elektromos alumínium kerékpár, 27,5 hüvelykes,250 W, 25 km/h, gyorsulás, rásegített hatótáv, Shimano 7 sebesség, 2,4 hüvelykes LCD képernyő

346 850 Ft Mentés 163 708 Ft
510 558 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Elektromos kerékpár, 27.5 hüvelykes, gyorsulás, alumínium 250 W, 25 km/h, rásegített hatótáv, Shimano 7 sebesség
Adóval együtt
Confirma Confirma

Elektromos kerékpár, 27.5 hüvelykes, gyorsulás, alumínium 250 W, 25 km/h, rásegített hatótáv, Shimano 7 sebesség

Elektromos kerékpár - 250 W-os motor, 7 sebesség, maximum 25 km/h

Ha egy kényelmes és gyors közlekedési eszközre vágyik, ugyanakkor kitűnő választás a parkban való sétákhoz vagy túrázáshoz, akkor ez az elektromos kerékpár a megfelelő választás. A Brushless motorral felszerelve, amely aktiválva van, hogy segítse a pedálozást, és ezáltal csökkentse a felhasználó erőfeszítéseit, Ön könnyedén és gazdaságosan mozoghat optimális időben, teljes mértékben élvezve az elektromos mountain bike-ot.

Az elektromos kerékpárok autonómiája, kényelme és felszereltsége megváltoztatja a kerékpározást és sokkal kevesebb erőfeszítéssel több élvezetet kínál a vezetéshez. Az autonómia szigorúan a következő használati feltételektől függ: lejtés és/vagy pályafelület típusa, környezeti hőmérséklet, átlagsebesség, motorrásegítés szintje, guminyomás, szállított tömeg és felhasználó súlya, akkumulátor kora. Ez a kerékpár tökéletes hosszú utakra vagy meredek úton, mivel beépített 250 W-os villanymotorral rendelkezik.Az elektromos motor mellett 7 sebességes Shimano sebességváltóval is rendelkezik, amely az elhelyezett vezérlőpultról választható. a kormány jobb oldalán.

A gázpedál a kormány bal oldalán található, és egy csavart és indító típusú. ( twist and go )A gázpedál használata az asszisztens üzemmódok helyett csökkentheti a kerékpár működési tartományát.

Az elektromos motor segítségével elérhető maximális sebesség 25 km/h. Legfeljebb 5 fokozatú pedálozási rásegítés választható, ezt a kerékpárt nem segíti teljes mértékben a motor, mindig a pedálokon kell műveleteket végezni, hogy a motor járjon.

2,4 hüvelykes LCD képernyő - több funkció, kormányrúd, széles betekintési szög

A kerékpár többfunkciós kijelzővel van felszerelve, amely integrálja a 2,4 hüvelykes LCD képernyőt. A kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, és egyben integrálja a fényszóró kapcsolási funkciót.

Több funkciója is van, mint például: a teljes távolság és a megtett távolság kijelzése, maximális és átlagsebesség, aktuális sebesség jelzése, fényszóró kijelző, PAS szint kiválasztása, kimenő teljesítmény jelzése, akkumulátor maradék kapacitásának jelzése, hibakód , mértékegység kapcsoló km/h-ban vagy mp/h-ban, kerékátmérő beállítása, feszültség beállítása, sebességkorlátozás beállítása.

Ha a kerékpár megsérül, amikor az ebike meghajtó rendszer meghibásodik, az nem működik tovább és automatikusan megjeleníti a hibakódot a képernyőn és villog. A hibakód továbbra is megjelenik a képernyőn, amíg a probléma meg nem oldódik, még akkor is, ha kikapcsolja a képernyőt.

Műszaki adatok:

- elektromos bicikli;

- CDC13 multifunkcionális LED képernyő;

- twist to go gyorsulás

- maximális teherbírás 120 kg;

- életkor +18 év;

- magasság 160 ~ 190 cm;

- maximális sebesség 25 km/h;

- hatótáv <50 km;

- alkalmas kemény felületekre, sík és egyenetlen utakra, földutakra és 1 cm-nél kisebb lejtésű vagy 3 cm-nél kisebb repedésekkel rendelkező vidéki utakra;

- hőmérséklet -20°C ~ 45°C;

- töltési idő 4-6 óra;

- alumínium váz anyaga 6061-T6 27,5 hüvelyk;

- 6061 alumínium ötvözet rugós villa;

- tárcsafékrendszer;

- shimano TY300 váltó, 7 sebesség;

- egyéb KMC keréktárcsák, KENDA gumik;

- ajánlott nyomás 2,0 - 5,5 bar / 200 - 350 Kpa;

- akkumulátor modell NY-4 36V10Ah, feszültség 36V 10 Ah, kapacitás 360;

- töltő DPLC084V42Y, feszültség AC100V-240V ~ 1,8A 47-63 Hz;

- motorteljesítmény 36 V / 250 W;

- 5 fokozatú pedálozási rásegítés.

- méretei 178x69x116 cm;

- fekete-piros szín.

Csomag tartalma:

- elektromos bicikli;

- összeszerelendő első kerék;

- sa, pedál, csengő;

- akkumulátortöltő kábellel;

- eleje és hátulja;

- Eszköztár;

- használati útmutató.

TRBELECTRIC
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl