• Új
Procart Festő- és rajzkészlet gyerekeknek, 208 darabos készlet, papírtartó, ceruzák, vízfestékek, zsírkréták

Procart Festő- és rajzkészlet gyerekeknek, 208 darabos készlet, papírtartó, ceruzák, vízfestékek, zsírkréták

A termék megvásárlásával akár 394 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 394 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 79 Ft.

Komplett készlet festéshez és rajzoláshoz, 208 darab, papírtartó, kiegészítők, rekeszes táska, fogantyú, kék színű, ajánlott életkor 3 éves kortól.

3 943 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Procart Festő- és rajzkészlet gyerekeknek, 208 darabos készlet, papírtartó, ceruzák, vízfestékek, zsírkréták
Adóval együtt
Confirma Confirma

Festő- és rajzkészlet gyerekeknek, 208 darabos készlet, papírtartó, ceruzák, vízfestékek, zsírkréták

A teljes, 208 darabos gyermek festő- és rajzkészlet már 3 éves korú gyermekek számára is tökéletes. A készlet színes ceruzákat, vízfestékeket, zsírkrétákat és sok más kiegészítőt tartalmaz, mindezt egy praktikus, rekeszes tokban tárolva. A bőrönd segítségével a kicsi rendszerezheti az összes rajz- és festőeszközét, így könnyen magával viheti az iskolába, a művészeti órákra vagy a nyaralásra.

A gyerekek szórakozására a készlet tartalmaz egy összecsukható papírtartót, amellyel a gyerekek egyszerre rajzolhatnak vagy festhetnek. Ez a tartó stabil és kényelmes felületet biztosít a művészi alkotásokhoz. A ceruzák és zsírkréták tartósak és élénkek, így egyenletes és élénk színfelvitelt biztosítanak, míg a vízfestékekkel részletes és kifejező festmények készíthetők.

A teljes, 208 darabos készlet ideális a gyermekek kreativitásának és művészi készségeinek fejlesztéséhez, mivel mindent biztosít, ami a kreatív szórakozással töltött órákhoz szükséges, serkenti a képzeletet és a művészet iránti szenvedélyt. Ezzel a készlettel megadja gyermekeinek azokat az eszközöket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy szabadon és kreatívan kifejezhessék művészi tehetségüket.

Specifikációk:

- festés és rajzkészlet;

- ajánlott életkor 3 éves kortól;

- kreatív készlet 208 darabból;

- hordozható rekeszes táska;

- hordozófogantyúval;

- összecsukott táska mérete 27,5x32x5 cm;

- a bőrönd színe kék.

A készlet tartalmazza:

- összecsukható papírtartó;

- 24 ceruza;

- 24 viaszkréta;

- 48 pasztellkréta;

- 18 vízfesték;

- 24 mini filctoll;

- 30 gemkapocs

- papírlapok;

- 4 kerek csipesz;

- paletta;

- ragasztó;

- radír;

- HB ceruza;

- csipesz;

- vonalzó;

- hegyező;

- radírszivacs.

Figyelem!

A termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül forgalomba. A weboldalon található képek csak tájékoztató jellegűek. Az árnyalat, a tónus és a színintenzitás a monitortól függően változhat. A megadott tartalom vagy színek eltérhetnek a csomagoláson látható fotóktól.

A csomagolás nem játék, azt egy felnőttnek kell eltávolítania, visszaszereznie és eldobnia, mielőtt gyermeknek adná használatra. A termék zacskóba csomagolva lehet, és a gyermek közeléből el kell távolítani, mivel fennáll a fulladás veszélye. A termék használata felnőtt felügyelete mellett ajánlott. A termék apró részeket tartalmazhat, amelyeket a kisgyermekek lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, és így fulladásveszélyt jelenthetnek. Ha ilyen részeket nyeltek le, azonnal forduljon szakemberhez. A deformálódott, törött vagy szétszerelt kis alkatrészeket tartsa távol a gyermekektől.

Tartsa meg a címkéket későbbi használatra. Tartsa a terméket tűztől távol, és ne tegye ki magas hőmérsékletnek és páratartalomnak.

Az anyag, amelyből a termék készült, egészségre ártalmatlan és nem mérgező. A terméket a nemzetközi szabványok szerint tesztelték. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott!

Egyes termékek színezéket tartalmaznak, amelyek a tevékenységek során foltokat hagyhatnak. Javasoljuk, hogy a gyermekek viseljenek overallt, festő védőkötényt vagy olyan ruhát, amely takarja a bőrüket és védi a játékteret. Ha a festékek bőrrel vagy szemmel érintkeznek, kérjük, azonnal öblítse le bő hideg vízzel. Ha irritáció alakul ki, forduljon orvoshoz.

208A-BLUE
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl