• Új
Újraírható gyermek tábla, 8,5 hüvelyk, automatikus törlőgombbal, filctollal, rózsaszín

Újraírható gyermek tábla, 8,5 hüvelyk, automatikus törlőgombbal, filctollal, rózsaszín

A termék megvásárlásával akár 260 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 260 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 52 Ft.

Mafiti

Újraírható táblagép gyerekeknek, LCD képernyő, 8.5 hüvelykes képátló, automatikus törlés gomb, zár/oldás gomb, jelölővel együtt, rózsaszín, ABS anyagból

2 600 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Újraírható gyermek tábla, 8,5 hüvelyk, automatikus törlőgombbal, filctollal, rózsaszín
Adóval együtt
Confirma Confirma

Újraírható gyermek tábla, 8,5 hüvelyk, automatikus törlőgombbal, filctollal, rózsaszín

Ennek a táblának a segítségével bármelyik gyermek újra felfedezheti magát, és megtanulhat egy rajzsorozatot reprodukálni a folyamat során, mivel ez egy innovatív és szórakoztató eszköz.

A tábla 8,5 hüvelykes képernyőmérettel rendelkezik, és kifejezetten a gyermekkézhez lett tervezve. Különleges filctollal van felszerelve, amely megkönnyíti a rajzolást és az írást, és amely a tábla felületén való használathoz van igazítva.

Az automatikus törlőgomb egyszerű megnyomásával a gyerekek kitörölhetik a rajzokat vagy írásokat, hogy új alkotásba kezdhessenek, papír vagy ceruza nélkül. Az újraírható funkció lehetővé teszi, hogy a gyerekek annyiszor rajzoljanak és írjanak, ahányszor csak akarnak, anélkül, hogy elhasználnák a papírt.

A termék egy CR2025-ös elem segítségével működik, amely könnyen cserélhető. A táblagép kialakítása vonzó, rózsaszín árnyalatú, kifejezetten a gyermekek figyelmének felkeltése érdekében.

Kompakt méretének köszönhetően a tablet könnyen szállítható táskában vagy hátizsákban, így ideális utazáshoz vagy szabadtéri tevékenységekhez.

Specifikációk:

- Újraírható tábla;

- írásra és rajzolásra;

- LCD képernyő;

- stylus toll;

- a ceruzának külön helye van a táblagép tokjában;

- automatikus törlőgomb;

- a táblagép hátulján található zár/kioldó gomb;

- lyukak a toll rögzítéséhez;

- 8,5 hüvelykes képernyőátló;

- a táblagép méretei 25,3 x 15,3 x 0,5 cm (magasság x szélesség x vastagság);

- tápellátás 1 CR2025 elem;

- ABS anyag;

- színe fekete, rózsaszín.

FIGYELEM!

A termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül forgalomba. A weboldalon található képek csak tájékoztató jellegűek. A színek árnyalata, tónusa és intenzitása a monitortól függően változhat. A megadott tartalom vagy színek eltérhetnek a csomagoláson látható fotóktól.

A csomagolás nem játék, azt egy felnőttnek kell eltávolítania, visszaszereznie és eldobnia, mielőtt gyermeknek adná használatra. A termék zacskóba csomagolva lehet, és a gyermek közeléből el kell távolítani, mivel fennáll a fulladás veszélye. A termék használata felnőtt felügyelete mellett ajánlott. A termék apró részeket tartalmazhat, amelyeket a kisgyermekek lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, és így fulladásveszélyt jelenthetnek. Ha ilyen részeket nyeltek le, azonnal forduljon szakemberhez. A deformálódott, törött vagy szétszerelt kis alkatrészeket tartsa távol a gyermekektől.a címkéket őrizze meg későbbi használatra. Tartsa a terméket tűztől távol, és ne tegye ki magas hőmérsékletnek és páratartalomnak.

Az anyag, amelyből a termék készült, egészségre ártalmatlan és nem mérgező. A termék a nemzetközi szabványoknak megfelelően tesztelt. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott! 

A termék egy CR2025 elemmel működik (nem tartozék) Az elemeket szárazon, felnőtt által a megfelelő pozícióban, a jelzett polaritás betartásával kell behelyezni. Az elemtartónak tisztának kell lennie. A lemerült elemeket a hatályos előírásoknak megfelelően ki kell cserélni és újra kell hasznosítani. Ha a játékot hosszabb ideig nem használják, az elemeket az újrahasznosításig ki kell venni. Ne töltse újra a nem újratölthető elemeket. Az újratölthető elemeket újratöltés előtt ki kell venni a játékból. Csak felnőtt használhatja őket. Ne használjon különböző típusú elemeket, ne használjon régi és új elemeket együtt. Ne zárja rövidre az áramforrást az esetleges kockázatok elkerülése érdekében.

Az elemek beszereléséhez szükséges, hogy egy felnőtt először csavarhúzóval kicsavarja a speciális hely fedelén lévő védőcsavart, Helyezze be az elemeket a polaritás betartásával. Ezután zárja le a rekeszt, és rögzítse a biztonsági csavarral. Figyelem! Ne használjon újratölthető elemeket elemekkel együtt a termék működtetéséhez.

Mafiti
MAFITITABLET-1
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl