Gyerek sminkkészlet, táska, rúzs, pirosító, körömlakk, fényesítő, kék

Gyerek sminkkészlet, táska, rúzs, pirosító, körömlakk, fényesítő, kék

A termék megvásárlásával akár 866 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 866 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 173 Ft.

Gyermek sminkkészlet, táska, rúzs, pirosító, körömlakk, fényesítő, 51,5 x 3 x 23 cm, kék, ajánlott életkor 3 éves kortól.

8 668 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Gyerek sminkkészlet, táska, rúzs, pirosító, körömlakk, fényesítő, kék
Adóval együtt
Confirma Confirma

Gyerek sminkkészlet, táska, rúzs, pirosító, körömlakk, szeparátor, fényesítő, kék

Az eredeti táskába hajtogatott sminkkészlet számos különböző kiegészítőt tartalmaz, amelyek biztosan minden kislánynak tetszeni fognak.

Színes szemhéjfestéket, pirosítót, púdert, szemceruzát, csillámot, rúzst és szájfényt tartalmaz. Így minden kislány képes lesz különböző makeupokat készíteni.

 A matricákon hajdíszek és ékszerek vannak. Tökéletes a festészeti tanuláshoz, az esztétikai képesség fejlesztésében és a kreativitás fejlesztésében a stílusos megjelenés megteremtésével.

Ezen kívül 20 sima fehér lapot és 72 sablont találsz, amelyekkel például szemfestékkel testtetoválásokat készíthetsz, vagy ezeket a mintákat saját ceruzáiddal készítheted el a lapokon. Az összes kozmetikum és kiegészítő egy gyönyörű, összehajtogatott könyvben van elhelyezve. A termék fogantyúval rendelkezik, így nagyon praktikus a kislányok számára, akik bárhová magukkal vihetik a művészeti központot.

A sminkelés öröme serkenti a lány kreativitását és képzelőerejét, lehetővé teszi számára, hogy fejlessze érzékeit, és alakítsa esztétikai és szépségérzékét. Szórakozás, mint egy igazi művészeti szalonban. A nagyszerű szórakozásnak soha nem lesz vége.  A készlet hosszan tartó szórakozást biztosít minden lány számára, a legapróbb részletekre is odafigyelve készült, a színek pedig élénkek és kifejezőek.

A készletben található összes kozmetikum tanúsított és biztonságos a bőrre, vízzel könnyen lemosható és allergiamentes. A gyönyörű készlet mindent tartalmaz, amire egy kis hercegnőnek szüksége van a ragyogáshoz.

Specifikációk:

-1x táska kiegészítő csomagolásként;

-9 x sablonlap ;

-20 x fehér sablonlap ;

-6 x sablon matricával;

-4 x kartonlap (összesen 72 minta);

-1 x szájfény;

-4 x rúzs;

-1 x csillogó gél;

-2 x szemceruza;

-9 x szemfesték;

-1 x pirosító;

-1 x arcpúder;

-1 x porszivacs;

MSL109120
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl