Live chat
ProCart® POP IT játék, XXL szív alakú, szivárvány

ProCart® POP IT játék, XXL szív alakú, szivárvány

A termék megvásárlásával akár 636 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 636 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 127 Ft.

ProCart® POP IT játék, XXL szív alakú, szivárvány

6 365 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
ProCart® POP IT játék, XXL szív alakú, szivárvány
Adóval együtt
Confirma Confirma

ProCart® POP IT játék, XXL szív alakú, szivárvány

Szivárvány szív, 159 buborék, stresszoldó

Játék, a kicsi soha nem fog unatkozni, élénk színű, korlátlanul újrafelhasználható érzéki játék, amely 159 buborékból áll, amelyek könnyen nyomhatók és érdekes hangot bocsátanak ki, pihentető és szórakoztató tevékenység. Könnyen elvihető iskolába, óvodába vagy nyaralni, így a kicsi korlátlanul élvezheti a POP IT játék varázsát.

A játék nagyon hasznos azoknak az embereknek, akiknek különböző idegrendszeri problémái vannak, és sikeresen használják autista gyermekek terápiájában is. Ez egy bevált módszer a stressz csökkentésére, egy olyan módszer, amellyel a gyerekek megtanulhatnak páros / páratlan számokat, fejleszthetik figyelmüket, koncentrációjukat és türelmüket, különböző memóriajátékokat hozhatnak létre vagy fejleszthetik az értelmi képességeket.

Mivel nagy, a játék tökéletes csoportos játékhoz, és nem csak, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt alkalmas, nagy érdeklődésre számot tartó játék óvodákban, iskolákban, orvosi rendelőkben stb.

Puha és kellemes tapintású szilikon, képlékeny és ellenálló

A szív puha szilikonból készült és nagyon kellemes tapintású, a szivárvány és a buborékok színei pedig bármilyen korú gyermekek számára lenyűgözőek. Az anyagnak köszönhetően a POP IT játék préselhető, azonnal visszatér eredeti formájához.

Ha megnyomja a színes buborékokat, érdekes hangot adnak ki, és így újra felhasználhatja a játékot, ahányszor csak akarja. Miután megnyomta a 159 buborékot, a játék másik oldalára fordíthatja, és több órányi szórakozásból újrakezdheti.

Specifikációk:

- POP IT játék;

- 3 éves kortól +;

- érzéki játék;

- stressz elleni;

- játékforma: szív;

- méret: XXL;

- 159 buborék van;

- anyaga: vízálló szilikon;

- méretek: 30 x 27,5 x 1,5 cm;

- szín: sokszínű.

JOC31250
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl