Gyerek tricikli, 2 bevásárlókosárral, max 35 kg, EVA habszivacs kerekek, kék, fekete

Gyerek tricikli, 2 bevásárlókosárral, max 35 kg, EVA habszivacs kerekek, kék, fekete

A termék megvásárlásával akár 1117 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 1117 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 223 Ft.

OEM

Tricikli pedálokkal, 2 bevásárlókosárral, maximum 35 kg, csúszásmentes anyaggal borított fogantyúk és pedálok, EVA habszivacs kerekek, kék, fekete

11 171 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Gyerek tricikli, 2 bevásárlókosárral, max 35 kg, EVA habszivacs kerekek, kék, fekete
Adóval együtt
Confirma Confirma

Gyerek tricikli, 2 bevásárlókosárral, max 35 kg, EVA habszivacs kerekek, kék, fekete

A kiváló minőségű anyagokból készült triciklit úgy tervezték, hogy ellenálljon a kopásnak, és maximális stabilitást és biztonságot nyújtson gyermeke számára lovaglás közben. A legfeljebb 35 kg-os teherbírással a tricikli 2 évesnél idősebb gyermekek számára is alkalmas, így biztonságos és stabil játékélményt nyújt.

A fogantyúk csúszásmentes felülettel vannak ellátva, így biztonságos és kényelmes fogást biztosítanak. A puha anyagból készült fogantyúk kellemes tapintásúak, és fokozott kényelmet nyújtanak a hosszan tartó használat során.

A hagyományos kerekekkel ellentétben az EVA habszivacs kerekek nem igényelnek felfújást és nem tudnak eltörni, így alacsony karbantartást és hosszú távú megbízhatóságot biztosítanak. Ezek a kerekek sima és csendes futást biztosítanak, és ideálisak különböző felületeken való használatra. A pedálok csúszásmentes felülettel is fel vannak szerelve, amely biztos tapadást biztosít a lábnak és megakadályozza a csúszást, így gyermeke magabiztosan pedálozhat.

A háromkerekű két bevásárlókosárral van felszerelve: egy elöl és egy hátul. Ezek a kosarak ideálisak játékok, rágcsálnivalók vagy más apróságok szállítására, így a gyermek számára könnyen elérhetővé válnak.

Ami a vázat illeti, az tartós acélból készült, ami garantálja a kiváló teljesítményt, biztosítva, hogy a tricikli ellenálljon a mindennapi használatnak és a különböző kihívásoknak.

A tricikli méretei 60 x 47 x 70 cm (magasság x szélesség x hosszúság).

Specifikációk:

- Gyermek tricikli;

- pedálokkal felszerelve;

- maximális súlya 35 kg;

- ajánlott életkor 2 év felett;

- 2 bevásárlókosár: egy elöl és egy hátul;

- csúszásmentes anyaggal borított fogantyúk és pedálok;

- 3 EVA habszivacs kerék;

- 2 kerék átmérője 19 cm;

- 1 kerék átmérője 24 cm;

- acélkeret;

- méret 70 x 47 x 60 cm;

- színe fekete, kék.

OEM
MIL000509AS
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl