• -11%
ProCart® Gyerekkonyha, hideg gőz, hanghatások és fények, zárt körű vízcsap, 65 db, 93x71x28 cm

ProCart® Gyerekkonyha, hideg gőz, hanghatások és fények, zárt körű vízcsap, 65 db, 93x71x28 cm

A termék megvásárlásával akár 2812 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 2812 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 562 Ft.

ProCart® Gyerekkonyha, hideg gőz, hanghatások és fények, zárt körű vízcsap, 65 db, 93x71x28 cm

28 124 Ft Mentés 3 603 Ft
31 727 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
ProCart® Gyerekkonyha, hideg gőz, hanghatások és fények, zárt körű vízcsap, 65 db, 93x71x28 cm
Adóval együtt
Confirma Confirma

ProCart® Gyerekkonyha, hideg gőz, hanghatások és fények, zárt körű vízcsap, 65 db, 93x71x28 cm

Többfunkciós játék - teljesen felszerelt konyha és számos kiegészítő

Ez egy játékkonyha a főzésért rajongó kicsiknek, a gyerekek most leülhetnek melléd, és megpróbálhatják reprodukálni kedvenc ételeiket, vagy egyszerre finom ételeket készíthetnek.

Ez egy szórakoztató módja annak, hogy a gyerekek kapcsolatba lépjenek ismeretlen ételekkel, különböző textúrákkal és ízekkel, új recepteket fedezve fel, amelyek beépíthetők az étlapba.

A konyha interaktív és sok olyan kiegészítővel van felszerelve, amelyek a legapróbb részletekig utánozzák az igazi konyhát. A játék tűzhellyel, sütővel, hűtőszekrénnyel, zárt körű mosogatóval, polcokkal és tárolóterekkel, órával, munkalapokkal, zöldségek aprításához, kampók, szekrénnyel, írótáblával és sok -sok kiegészítővel rendelkezik, például élelem, edények és minden, ami az étel elkészítéséhez és tálalásához szükséges.

65 darab főzéshez, valósághű konyha gőzzel és főzési hangokkal, csap vízpumpával

Minden séfnek sokféle ételre, vágó- és főzőeszközre, serpenyőre van szüksége az ízletes ételek elkészítéséhez, így ez a játék minden szükséges dologgal ellátva van. Annak érdekében, hogy a készlet a lehető legrealisztikusabb legyen, a konyhában olyan hanghatások vannak, amelyek tökéletesen utánozzák a sütés és az étel főzésének hangjait, a bal oldali égőt 50 ml vízzel lehet feltölteni, hogy helyreálljon a forrás hatása, ez hideg gőzt generál.

A vidámabb hangulat megteremtése érdekében a konyhában van egy zenei panel is, amellyel szabályozhatja a hangokat és azok intenzitását.

Ez egy interaktív játék, amely ösztönzi a szülő-gyermek interakciót egy szórakoztató és érdekes játékban, amelyből a gyerekek új dolgokat tanulnak, és fejlesztik kreativitásukat, fantáziájukat, szociális készségeiket és különböző szerepeket tapasztalnak.

Specifikációk:

- gyerekkonyha;

- ajánlott életkor 3+;

- reális kialakítás;

- hanghatások, gőz, fények, víz, zene;

- felszerelve: tűzhely, hűtőszekrény, sütő, mosogató, polcok és tárolóhelyek, munkalap, óra, edényhorgok, szekrény, tábla, motorháztető;

- 65 darab;

- 50 ml vízzel feltölthető égővel ellátva a hideg gőz hatás érdekében;

- olyan hanghatásokkal rendelkezik, amelyek utánozzák a hangokat, például a sütést és a forralást;

- vízcsap zárt körű szivattyúval, amely lehetővé teszi a víz lefolyását a mosogatóból;

- kréta írótábla;

- fény- és zenejátékok;

- polcok és tárolóhelyek;

- tűzhely 2 AA elem (nem tartozék);

- páraelszívó 3 db AA elemmel (nem tartozék);

- égő tápegység 3 db AA elem (nem tartozék);

- ABS anyag;

- a konyha méretei 93,5 x 71 x 28,5 cm;

- sokszínű szín.

A csomag tartalma: íróasztal, szivacs, 2 kréta, 3 tojás, edény fedővel, serpenyő, tál, 2 daraboló kés, 2 teáskanál, villa, kés, tésztakanál, spatula, merítőkanál, teáskanna és 2 csésze, 4 tányér, tartály, levehető átlátszó polc, aprító, 3 sütemény, 4 csokoládé, tojás, 2 lengyel kolbász, paradicsom, szőlő, sárgarépa, citrom, 2 kolbász, pirospaprika, banán, uborka, saláta, rák, szelet paprika, kínai káposzta, borsó, szeletelt sárgarépa, sárga paprika, uborka, citrom, mustár, ketchup, só és cukor tartály fedővel és teáskanál, tej.

439030
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl