• Új
Procart Kézi adagoló a nedvesítő ragasztószalag felhelyezésére, a szalag hosszának és szélességének beállítása, víztartály

Procart Kézi adagoló a nedvesítő ragasztószalag felhelyezésére, a szalag hosszának és szélességének beállítása, víztartály

A termék megvásárlásával akár 18025 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 18025 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 3 605 Ft.

Kézi adagoló nedvesítőszalag felhordására, hossza 100-1000 mm, szélessége 20-80 mm, víztartály, nedvesítőkefe, mérővonalzó.

180 252 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Procart Kézi adagoló a nedvesítő ragasztószalag felhelyezésére, a szalag hosszának és szélességének beállítása, víztartály
Adóval együtt
Confirma Confirma

Kézi adagoló a nedvesítő szalag felhelyezésére, a szalag hosszának és szélességének beállítása, víztartály, nedvesítőkefe

A kézi adagoló a nedves szalag felhelyezésére egy praktikus és hatékony eszköz, amely ideális a különböző kontextusokban, és széles körben használják a kartoncsomagolás és a lezárás területén. A készülék a tartályból származó vízzel aktiválja a szalag felületén lévő keményítőt, hogy a kartondobozokat a leghatékonyabb módon ragassza fel. A keményítő alapú ragasztóanyagot a papírra viszik fel, amely vízzel érintkezve ragadós lesz.

Az adagolót 200 mm-es tekercsátmérőjű tekercsekhez tervezték, és beépített, nagy kapacitású víztartállyal rendelkezik, amely biztosítja a szalag egyenletes nedvesítését a felhordás során.

Az adagoló fel van szerelve a szalag hosszának és szélességének beállítására szolgáló mechanizmusokkal, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy a szalag méretét az egyes alkalmazások igényeihez igazítsa. A szalag szélessége 20 és 80 mm között, hossza pedig 100 és 1000 mm között állítható. A rugalmas szalagszélesség- és hosszbeállítás olyan tulajdonságok, amelyek csökkentik a szalaghulladékot a csomagolás során.

A gép kiváló teljesítményt nyújt a két mérőskálának, a fogantyúnak, a csúszásmentes lábaknak és a vízkefének köszönhetően. Egy vonalzóval van felszerelve, amellyel a papírszalagot a kívánt hosszúságra lehet vágni.

Az adagolót legfeljebb 200 mm átmérőjű nedves szalagtekercsekkel való használatra tervezték, így elegendő kapacitást biztosít a különböző alkalmazásokhoz.

Úgy tervezték, hogy könnyen használható legyen, egyszerű és hatékony kezelhetőséget biztosítva a nedvesítőszalag különböző alkalmazásokban történő felhordásához. Szénacélból készült, horganyzott felületkezeléssel és rozsdamentes acélból készült pengével. A rozsda és korrózió elleni védőbevonatnak köszönhetően hosszú ideig használható.

Specifikációk:

- Kézi adagoló a nedvesítőszalag felhordásához;

- a szalag szélességének és hosszának szabad beállítása;

- állítható szélesség: 20-80 mm;

- állítható hossz: 100-1000 mm;

- 200 mm-es tekercsátmérőig;

- vonalzóval felszerelve a pontos vágáshoz;

- nagy kapacitású víztartály;

- fogantyúval felszerelve;

- 2 mérőskála;

- kefe a szalag egyenletes nedvesítéséhez;

- csúszásmentes lábak;

- rozsdamentes acél vágókés;

- méretei 45 x 28 x 23 cm;

- szénacél anyag;

- súlya 9,5 kg;

- kék szín.

MDISP
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl