Összecsukható szék gyerekeknek, etetőszék, 2 az 1-ben szék és asztal, fa, learning tower

Összecsukható szék gyerekeknek, etetőszék, 2 az 1-ben szék és asztal, fa, learning tower

A termék megvásárlásával akár 3568 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 3568 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 714 Ft.

Összecsukható szék gyerekeknek, fa etetőszék, 2 az 1-ben szék és asztal, tanulótorony

35 685 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Összecsukható szék gyerekeknek, etetőszék, 2 az 1-ben szék és asztal, fa, learning tower
Adóval együtt
Confirma Confirma

Összecsukható szék gyerekeknek, etetőszék, 2 az 1-ben szék és asztal, fa, learning tower

A babaszék egy praktikus segédeszköz, amely a rögzített tevékenységtorony előnyeit kínálja, kialakítása a Montessori-pedagógia alapelvein alapul, amely elősegíti a függetlenséget és a gyermek részvételét a napi feladatokban.

A torony átalakítható, a gyermek élvezheti az etetőszéket, amely könnyen átalakítható kisszékké, asztallá, játékhoz, íráshoz, festéshez és egyéb tevékenységekhez.

Az összecsukható szék nem foglal sok helyet, és két szükséges bútordarabot egyesít egybe. Segít a gyerekeknek elérni a magasabb felületeket, például a konyhapultot vagy a mosogatót.

A könnyű és kényelmes használatot biztosító szabadalmaztatott kialakítású tanulótorony saját helyet biztosít a gyermekeknek, hogy biztonságosan részt vehessenek a konyhai tevékenységekben: főzés, kézmosás, gyümölcs- és zöldségmosás, tésztagyúrás és süteménydíszítés a szülőkkel.

A learning tower lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy felfedezze kíváncsiságukat és bekapcsolódjanak a mindennapi konyhai tevékenységekbe, kialakítását úgy tervezték, hogy biztosítsa a szükséges stabilitást. A jól elhelyezett lépcsőfokoknak köszönhetően kisgyermeke könnyedén felmászik a lépcsőn, és gond nélkül lejut a padlóra, az alsó lépcsőfok pedig meghosszabbított, így gyermeke a padlóra teheti a lábát.

A további biztonság érdekében az emelkedő tetején egy védőrúddal van ellátva, amely stabilizálja a szerkezetet, és kapaszkodó támaszt nyújt, hogy a kisgyermek ne kerüljön egyensúlyvesztésbe.

Ez egy sokoldalú 2 az 1-ben bútordarab, amely pozitív hatással van gyermeke általános fejlődésére és szocializációjára, kézügyességére és pontosságára. Összecsukva a szék kis helyet foglal a tároláshoz.

Specifikációk:

- gyermekeknek való etetőszék;

- ajánlott életkor 18 hónap +;

- összecsukható: az etetőszékből ülőasztallá alakítható;

- rögzített tevékenységű torony;

- tanulótorony;

- biztonsági rúddal felszerelve;

- hozzáférési lépcsők;

- fa anyag;

- méretek 43,5 x 40 x 91,5 cm;

- méretek hajtogatás után 67,5 x 43,5 x 45,5 cm;            

- fehér szín.

W08G274
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl